Home > Lifestyle > INCEST: Fratii din Iasi au facut al doilea copil!

INCEST: Fratii din Iasi au facut al doilea copil!

Luminiţa şi Vasile Dodu, fraţii incestuoşi din Mogoşeşti,  Iaşi, au ignorat somaţiile autorităţilor şi continuă să trăiască împreună. Mai  mult, aceştia au făcut încă un copil!

Libertatea a prezentat, în 2007, povestea cutremurătoare a doi fraţi din  Mogoşeşti, Iaşi. Luminiţa, acum în vârstă de 24 de ani, şi Vasile Dodu (30 de  ani) s-au cunoscut în anul 2006 şi s-au îndrăgostit imediat. La câteva luni au  aflat că sunt frate şi soră şi că au crescut despărţiţi din cauza familiilor lor  dezbinate. Era însă prea târziu, întrucât cei doi tineri nu mai puteau renunţa  unul la celălalt! A urmat de atunci o lungă luptă cu autorităţile, mai ales că Luminiţa a adus pe lume şi un copil, pe micuţa Andreea, acum în vârstă de 5  anişori. “Am primit o amendă penală pentru incest şi apoi am fost chemaţi la  poliţie. Ne-au pus să semnăm o declaraţie că nu o să mai facem sex. N-am avut  încotro, am semnat şi am promis că nu mai fac sex cu sora mea. Dar, să ştiţi că nu prea am înţeles noi cum printr- o semnătură nu mai avem voie să ne iubim”, povestea Vasile Dodu în 2007.

Naşterea nu a fost declarată

Inevitabilul s-a produs însă şi se pare că cei doi au adus pe lume alt copil.  Cel puţin, asta spun vecinii lor, care au văzut în curtea cuplului Dodu încă o  fetiţă. “Nu ştiu dacă are mai mult de un an. Mama nu iese cu ea din curte, doar  cu cea mare”, ne-a declarat un vecin al fraţilor. Informaţia ne-a fost  confirmată şi de un apropiat al familiei, care a dorit să îşi păstreze  anonimatul. “Ei spun în dreapta şi-n stânga că sunt ca fratele cu sora. Dar eu ştiu că trăiesc împreună, îi cunosc bine. Au mai făcut şi o altă fetiţă, e tare  frumoasă”, ne-a mărturisit bărbatul. În prezent, autorităţile nu ştiu de  existenţa unui al doilea copil, iar la primărie nu a fost declarată naşterea.

Mai mult: În ciuda somaţiilor din partea autorităţilor, incestuoşii din Iaşi continuă să trăiască împreună. A făcut al doilea copil cu fratele ei! – Ştiri interne | Libertatea.ro


Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

INCEST: Fratii din Iasi au facut al doilea copil!

by   1 min
1