Home > Lifestyle > Inchirieri masini – optiunea cea mai profitabila pentru o vacanta reusita!

Inchirieri masini – optiunea cea mai profitabila pentru o vacanta reusita!

Vrei sa pleci in vacanta la mare sau la munte cu un grup de prieteni si nu ai un mijloc de transport personal? Nu-ti face probleme cu privire la acest lucru sau la timp deoarece sunt solutii sa ajungi la destinatie destul de rapid.

Cel mai profitabil ar fi sa apelezi la o firma rent a car, pentru a inchiria un microbuz 8+1, destul de ieftin si fara sofer. Pentru a economisi timp si a te bucura de confort pe parcursul calatoriei ai varianta de a folosi serviciul de inchirieri masini in Bucuresti oferit de Francrocar.

Aspecte importante despre inchirieri masini pe tot parcursul zilei sau pe o perioada limitata

Un tur in jurul orasului sau intr-o locatie anume se poate face cu ajutorul unui microbuz 8+1 care este accesibila la serviciile rent a car si care este o excelenta optiune pentru o calatorie de acest fel cu un grup de persoane.

Pentru a o inchiria se contacteaza o firma rent a car din oras. Cu aceasta se semneaza un contract, un proces verbal de predare-primire, apoi se poate inchiria masina daca se plateste o suma de bani si se rezolva astfel problema de transport.

Informatiile despre inchirieri masini se pot obtine si online pe site-ul respectivei companii, unde se pot face rezervari din timp. Astfel de microbuze sau dubite sunt in stare perfecta de functionare, sunt confortabile, incapatoare (ofera posibilitatea de a lua multe bagaje) si asigura calitatea si siguranta transportului.

inchirieri-masini-optiunea-cea-mai-profitabila-pentru-o-vacanta-reusita1Desigur, exista mai multe variante, mai multe modele si preturi de inchiriere, din care se poate alege ceea ce se doreste de catre solicitant. Un microbuz 8+1 este potrivita pentru a pleca in vacanta cu familia (daca aceasta este numeroasa) sau cu mai multe rude. De asemenea, se poate inchiria o dubita si pentru o intalnire de afaceri, mai ales daca se doreste o calatorie intr-o locatie la munte cu partenerii de business sau o plimbare organizata de companie in jurul orasului cu acestia.

Preturile de inchiriere sunt rezonabile iar confortul oferit de un microbuz incapator pe distante lungi nu va va dezamagi.

Daca te-ai hotarat sa mergi in vacanta la munte cu un grup de prieteni si ai nevoie de un vehicul cu mai multe locuri ce poate fi condus de un sofer cu permis categoria B este indicat sa inchiriezi un microbuz 8+1 de la o firma rent. Un serviciu de acest tip iti ofera si posibilitatea de a avea o masina incapatoare pentru a-ti transporta bunurile tale pe o distanta mai mare. Astfel de masini sunt foarte bine intretinute, curate, fiabile, sunt echipate cu sisteme de incalzire sau de aer conditionat, creeaza o atmosfera lejera si de confort in interior pe perioada transportului si sunt disponibile pentru cei care au permis de conducere si care sunt de acord cu conditiile contractului, ale procesului verbal si pot plati taxa de inchiriere.

Orice masina care se inchiriaza trebuie sa aiba actele de service, ITP-ul, toate asigurarile (RCA, CASCO). De asemenea, ea se inchiriaza cu rezervorul deja plin, iar la returnarea ei se completeaza combustibilul folosit pentru ca rezervorul sa fie iar plin.

Soferul trebuie sa prezinte cartea de identitate, permisul de conducere care sa aiba o vechime de cel putin un an (deci soferul sa nu fie incepator).

Indiferent unde vreti sa plecati in tara, pe o distanta mai lunga, o companie rent a car sau de inchirieri masini va ofera o optiune de transport convenabila pentru orice eveniment in grup.


Articole asemanatoare
Unde mergem in excursie sau in concediu iarna aceasta?
Cum sa te organizezi perfect daca pleci in vacanta de Revelion cu prietenii cei mai bun
Cum sa te pregatesti pentru petrecerea de revelion
Cum sa ai o vacanta memorabila de Revelion

2 Responses

  1. Este cel mai bun lucru acesta de a putea inchiria o masina atunci cand pleci in vacanta, asa poti sa te bucuri impreuna cu familia de toate imprejurimile in care nu puteai ajunge fara masina.

Comenteaza acest articol

Inchirieri masini – optiunea cea mai profitabila pentru o vacanta reusita!

by Madalina Antal   2 min
2