Tabu
LIFESTYLE What's hot

Incident in biserica la nunta CORNELIEI CATANGA

În sfârşit, Cornelia Catanga (52 de ani) şi Aurel Pădureanu (59 de ani) s-au cununat religios. Vădit emoţionată, mireasa a plâns tot timpul slujbei, însă nu a ratat ocazia să-şi calce mirele pe picior, conform tradiţiei.

Deşi nu mai este la prima tinereţe, artista a purtat o rochie albă de mireasă, creată de Cătălin Botezatu. “I-am creat o rochie albă aşa cum şi-a dorit, un model fluture din dantelă Chantily. Din păcate, nu am putut ajunge la nuntă, eram chiar unul dintre naşi, însă sunt foarte răcit şi am şi multe filmări în această perioadă”, a declarat designerul, care i-a trimis, în schimb, un cadou. Pantofii au fost şi ei de marcă. “Pantofii mi i-a făcut Albu, care nu mi-a cerut nici un ban. A spus că acesta este cadoul lui de nuntă pentru mine, iar naşa mi-a dăruit gulerul din vulpe polară”, a spus Cornelia. Şi pentru că au vrut să fie o nuntă cu fast, mirii au venit cu limuzina la biserică, iar după ceremonie, zeci de porumbei albi au marcat unirea celor doi.

Topită după vinul de împărtăşanie
În biserică, deşi a plâns tot timpul, Catanga nu a uitat de o superstiţie, care spune că, dacă vrei să ţii bărbatul sub papuc, trebuie să-l calci în timpul slujbei discret pe picior. Cornelia însă a făcut acest gest la vedere, iar preotul a certat- o, întrerupând pentru câteva momente slujba. De asemenea, i-a plăcut atât de mult vinul de împărtăşanie, încât a mai cerut o porţie. “Mi-a plăcut vinul mult de tot. I-aş fi cerut preotului o sticlă pentru acasă, dar mi-a fost ruşine”, a mai spus artista, care a petrecut până dimineaţă la un restaurant celebru alături de invitaţii săi

Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Război între Barbie şi Ken, variantele umane: «E complet falsă. Arată ca un travestit»

realitatea

Regina ELISABETA II – Jubileul de diamant / Cea mai iubita Regina – ELISABETA II

realitatea

Primul cartier din lume printat 3D a fost construit în Mexic pentru familiile care trăiesc cu doar 3$ pe zi

Andreea Damian

Provocare: există o aplicație care te învață o limbă străină în câteva săptămâni

realitatea

JURNAL NETERMINAT. Cea mai emotionanta carte – Romanca talentata, bolnava de cancer

FUNDITE din bere / Reteta de weekend de la DIANA DUMITRESCU

1 comentariu

Incident in biserica la nunta CORNELIEI CATANGA | Femininne 25 October 2014 at 10:02

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu