Home > Slider > Incident la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a și-a pălmuit nepotul la o petrecere

Incident la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a și-a pălmuit nepotul la o petrecere

regina

Elton John a dezvăluit în autobiografia sa `Me” mai multe secrete din sânul familiei regale. Unul dintre acestea este momentul în care regina Elisabeta a II-a l-a lovit peste față pe nepotul ei Viscount Linley. Muzicianul spune că acesta a refuzat să plece de la petrecerea la care se aflau pentru merge să-și supravegheze sora, pe Lady Sarah Armstrong-Jones.

Artistul britanic spune că incidentul a avut loc în timpul unei petreceri la care au participat mai mulți membri ai familiei regale britanice.

Atunci, suverana i-ar fi cerut nepotului ei să își supravegheze sora, care se simțea rău, retrăgându-se în camera ei. Cu toate acestea, Linley voia să rămână și să se bucure de petrecere, lucru ce i-a displăcut mătușii lui.

„Când Linley a încercat în mod repetat să o convingă pe regina Elisabeta a-II-a să îl lase să rămână, aceasta l-a plesnit ușor peste obraz, spunându-i «Nu [pleosc] te [pleosc contrazici [pleosc] cu mine! [pleosc] Eu [pleosc] sunt [pleosc] Regina!» Știu că imaginea publică a Reginei nu este definită de frivolitate, dar, în privat, poate fi hilară”, a scris Elton John în carte.

David Armstrong-Jones, în vârstă de 57 de ani, a fost cunoscut ca Viscount Linley până în anul 2017, când, după moartea tatălui său, Antony Armstrong-Jones, a devenit al doilea conte de Snowdon. Viscount Linley este fiul Prințesei Margaret.

Elton John și-a amintit în cartea sa și de Prințesa Diana, pe care a cunoscut-o în 1981 la o petrecere. Cântărețul a scris despre Diana că „a fost binecuvântată cu o abilitate incredibilă de a socializa, o abilitate care îi făcea pe oameni să se simtă complet comfortabili în compania sa”, o calitate pe care, crede el, prinții William și Harry au moștenit-o de la ea.

Elton John își amintește și cum actorii Richard Gere și Sylvester Stallone au fost la un pas să se bată pentru atenția Prințesei Diana.

 

Articole asemanatoare
Prinţesa Beatrice, mireasă în rochia reginei. Prima nuntă regală desfășurată în spatele ușilor închise
regina
Secretele nebănuite pe care le ascund inelele reginei
Palatul Buckingham
Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina
Regina
Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe

Incident la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a și-a pălmuit nepotul la o petrecere

by Andreea Damian   1 min
2