Home > Lifestyle > Stiri > DE CE a vrut SERGIU NICOLAESCU sa fie incinerat! MOTIV incredibil!

DE CE a vrut SERGIU NICOLAESCU sa fie incinerat! MOTIV incredibil!

Vestea că Sergiu Nicolaescu, marele regizor care s-a stins din viață joi, la vârsta de 82 ani, va fi incinerat, a stârnit o serie de controverse. În timp ce a fost lansată ipoteza că văduva maestrului face acest lucru pentru ca presupusul fiu nelegitim al acestuia să nu poată pretinde nimic din averea lui, BOR a precizat că, dacă trupul său nu va fi înhumat, acesta nu va avea parte de ceremonie funerară.
Cu toate acestea însă, cei care l-au cunoscut pe cineast susțin că l-au auzit exprimându-și dorința ca, după moarte să fie incinerat. Motivul? Medicul oftalmolog al lui Sergiu Nicolaescu, Monica Pop, susține că maestrul nu voia ca trupul său ”să fie mâncat de viermi”.
“Doamna Nicolaescu nu face decât să respecte dorinţa lui Sergiu Nicolaescu şi am avut de mai multe ori discuţii de genul acesta pentru că atunci când venea la spital la consultaţie şi la control şi stăteam de vorbă. Discuţia a pornit de la încercarea noastră de a convinge populaţia că este bine să ne transformăm în donatori de ţesuturi şi organe atunci când nu mai suntem ca să ajutăm pe alţi oameni decât să ne mănânce viermii.
Bineînţeles, el întotdeauna mi-a spus că e perfect de acord şi că el îşi doreşte să fie incinerat şi nu altfel. Asta a fost dorinţa dumnealui. E un lucru pe care eu îl ştiu de 15 ani. În niciun caz doamna nu greşeşte, doamna nu face decât să respecte dorinţa pe care soţul ei a avut-o. Şi noi medicii, unii dintre noi avem această părere. Mi se pare anormal să ajungem acolo şi să fim devoraţi de nişte mici vieţuitoare şi cel puţin eu sunt de acord cu această poziţie a lui. Discuţia a pornit de la faptul că am spus că eu dacă aş fi într-o situaţie de genul acesta aş dori să mi se ia orice fel de organ sau ţesut ca să pot să ajut alt om. Şi în acest context a avut loc discuţia aceasta şi ştiu sigur că dânsul asta a dorit”, a declarat Monica Pop pentru România TV.

Articole asemanatoare
PREOTI sub acoperire au spionat incinerarea lui SERGIU NICOLAESCU? Unde va ajunge cenusa disparutului?
Adio, SERGIU NICOLAESCU! Cum a decurs incinerarea! FOTO de la crematoriu

Comenteaza acest articol

DE CE a vrut SERGIU NICOLAESCU sa fie incinerat! MOTIV incredibil!

by   1 min
0