Home > Lifestyle > Stiri > INCREDIBIL! Bianca Drăguşanu, ÎN LENJERIE SEXY, dar fanii AU CRITICAT-O

INCREDIBIL! Bianca Drăguşanu, ÎN LENJERIE SEXY, dar fanii AU CRITICAT-O

Bianca şi-a postat pe Facebook o fotografie foarte sexy, de la o şedinţă foto, care ar fi trebuit să îi impresioneze pe fani şi să îi lase cu gura căscată.

“Off! Numai poze cu tine cât mai dezbrăcată, încât chiar ne plictisim; publică şi tu ceva nou, că te ştim din cap până în picioare. EŞTI FRUMOASĂ, ştim, se vede, GATA!!!!! Prea insişti pe asta!”, “Îmi place lenjeria, dar nu ce este în ea”, “Ai nevoie de o idee nouă, nu ştiu ce, dar chiar trebuie să faci o schimbare pe profilul tău. Mie îmi place de tine, dar chiar aş dori să văd şi altceva…cum îţi petreci tu ziua sau ce-ţi place să faci cel mai mult sau… nu ştiu, ceva mai personal, că poze sexy au multe vedete, iar de-ale tale am văzut foarte multe şi la un moment dat chiar nu mai impresionează!” sau “Parcă la Dansez pentru tine nu voiai să îţi arţi formele şi să faci diferite mişcari,…dar aici…”, sunt câteva dintre comentariile acide ale amicilor virtuali ai Biancăi.


Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
Transmite mesajele potrivite prin alegerea culorilor pentru lenjeria sexy!
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!

Loading...

Comenteaza acest articol

INCREDIBIL! Bianca Drăguşanu, ÎN LENJERIE SEXY, dar fanii AU CRITICAT-O

by   1 min
0