Home > Lifestyle > Incredibil! BIANCA se marita cu MARIUS MOGA!

Incredibil! BIANCA se marita cu MARIUS MOGA!

Incredibil! A sosit vestea cea mare! De câteva luni formează un cuplu frumos și solid iar, acum, au decis să meargă mai departe. Marius Moga și iubita lui, Bianca Lăpuște, au anunțat că se vor căsători.

Vestea cea mare nu a fost făcută publică pe căi oficiale, ci într-un cerc de prieteni apropiați. Unul dintre aceștia a fost atât de bucuros pentru cei doi tineri încât a anunțat pe toată lumea despre ceea se anunță a fi nunta anului.

Astfel, informația a apărut în premieră la Cabral, care se declară pe această cale un romantic incurabil: ”Da.  Probabil sunt naivo-romantico-incurabil dar tocmai ne-am înmuiat toți  când am aflat  ca Marius a cerut-o de nevastă. Și viitoarea doamnă Moga a  zis… DA!”

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte, care este corespondent ProTV de Iași, s-au cunoscut în timpul filmărilor  ultimului videoclip al cântăreţului, “Pe barba mea”, care a fost lansat  în luna iunie, şi, de atunci, sunt de nedespărţit.

“Relaţia nu  există făra iubire, iar iubirea o creezi moment cu moment. Sunt convins  că oamenii sunt făcuţi să se descopere şi atunci cand se potrivesc în  comunicare, în gândire, în simţire urmează doar partea cu descoperitul.  Sunt foarte atent la felul în care doi oameni creează o conexiune între  ei. Da, se poate spune că am găsit-o greu. E un model de femeie pe care  l-am căutat pentru că mi se pare frumos că oricum femeia face mai multe  lucruri decât bărbatul în societate. Mi se pare frumos să fie atât de  ambiţioasă de la început “, spunea Marius Moga despre iubita lui cu ceva  timp în urmă.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
Romanian Music Awards anunță astăzi nominalizații pentru gala anuală de premiere
Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa
Iubita lui MOGA seamana mult cu Iulia Vantur / Galerie FOTO
Marius Moga si-a schimbat look-ul! Uite cum arata acum

Comenteaza acest articol

Incredibil! BIANCA se marita cu MARIUS MOGA!

by   1 min
0