Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Incredibil! Ce făcea Melania Trump în timpul revoltei de la Capitoliu. Nimeni nu se aștepta la asta

În timpul insurecției activiștilor pro-Trump în cartierul Capitol Hill, Prima Doamnă a Statelor Unite era ocupată cu organizarea unei şedinţe foto la Casa Albă, a dezvăluit CNN. În plus, Melania Trump nu s-a exprimat public cu privire la aceste violențe.

„Făceau poze cu covoare și alte obiecte în clădirea centrală a Casei Albe și în aripa de est”, a spus o sursă apropiată Melaniei Trump. În timp ce activiștii pro-Trump au luat cu asalt Capitoliul miercuri, 6 ianuarie, Prima Doamnă era ocupată cu organizarea unei ședințe foto pentru noua ei carte.

Soţia preşedintelui american încă în exerciţiu pregătește o carte despre obiectele pe care le-a dobândit de-a lungul anilor, pentru a decora Casa Albă. Iluminarea profesională a fost văzută în special prin ferestrele Casei Albe, situată la zece minute de locul în care a avut loc revolta.

Melania Trump ar fi profitat de ultimele ei momente la Washington pentru a-și finaliza proiectul fotografic, alături de Timothy Harleth, executorul său șef, a declarat un martor „care este familiarizat cu programul primei doamne”.

„Melania vrea doar să plece acasă”

Dacă Melania Trump a îndemnat cetățenii să se calmeze, mai ales în timpul protestelor care au urmat morții lui afroamericanului George Floyd, ea nu a reacționat public la violența din Capitoliu. „În acest moment, ea nu mai este înclinată psihologic sau emoțional să se implice în această chestiune”, a declarat o altă sursă anonimă pentru CNN. Așa că Ivanka, fiica cea mare a lui Donald Trump, a organizat o întâlnire de criză în Biroul Oval, îndemnându-l pe tatăl ei să pună capăt violențelor.

La rândul ei, Prima Doamnă, ai cărei doi angajați – șeful ei de cabinet Stephanie Grisham și secretara ei privată Anna Niceta – au demisionat parțial din cauza evenimentelor de miercuri, își pregătește deja viața de după Casa Albă. O sursă anonimă declarase, se pare, în decembrie 2020, că prima doamnă întrebase discret despre condițiile plecării sale.

Viața după Casa Albă

Fostul model i-ar fi cerut consilierului său special Marcia Lee Kelly, s-o ajute să culeagă anumite informații. Acesta din urmă ar fi întrebat angajații din aripa de vest și Biroul de Management și Buget cu privire la posibile fonduri publice alocate primei doamne după ce va părăsi instituția. Angajații menționați au răspuns negativ.

De fapt, o primă doamnă nu poate cere despăgubiri guvernamentale. Melania Trump ar primi o pensie anuală de 20.000 de dolari doar în cazul morții soțului ei. În paralel, prima doamnă ar fi inițiat renovări în reședința sa din Mar-a-Lago. Barron Trump, de 14 ani, își va termina anul școlar la un colegiu din Florida. Melania Trump ar aspira acum la un loc de „odihnă” și „relaxare” la soare. Departe de haosul provocat de susținătorii soțului ei la Washington.

ARTICOLE SIMILARE

Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India

Andreea Damian

Lora este în continuare blocată în Bali. Unde stă acum vedeta

Tabu Tabu

Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Andreea Damian

Big Brother va decide în curând cine merită asigurare de viață și de sănătate plătite de angajatori

Dora Constantinovici

STUDIU: câinii pot număra și prelucra în mod firesc numerele, la fel ca oamenii

realitatea

Amal Alamuddin, dezvăluiri despre mariajul cu George Clooney

Andreea Damian

Scrie un comentariu