Tabu
lifestyle

Incredibil! IRINA MARGARETA NISTOR intr-o situatie disperata! E plina de datorii!

“Fuck!” (…”La naiba!”)Cea mai faimoasa voce din epoca video, IRINA MARGARETA NISTOR, cea care a tradus toate filmele straine in anii ’80-2000, nu o duce deloc bine in ziua de azi.

Dupa zeci de ani dedicati filmului, celebrul critic a ajuns sa traiasca inglodata in datorii, dupa ce a ales optiunea de a lucra ca liber profesionist, varianta ce a adus-o la sapa de lemn.

“Toata lumea crede ca eu am bani, conturi si avioane!”, ne-a spus Irina Margareta Nistor, razand, cand a fost intrebata ce avere a strans de cand isi face aceasta meserie aflata de mult in timp in lumina reflectoarelor. Vocea ei o recunosti din milioane, dar pe Margareta Nistor aproape ca nu o mai recunosti cand incepe sa vorbeasca despre problemele care o coplesesc, desi le povesteste cu zambetul pe buze.

Este cel mai cunoscut critic de film din Romania, insa veniturile ei nu au venit direct proportional cu notorietatea si profesionalismul ei.

“Sunt multe legende create pe spatele meu si a banilor pe care i-as fi castigat. La inceput ma amuzam, acum nu mai pot. Numai eu stiu cum traiesc, de aia le transmit tuturor celor cred ca eu am bani multi, sa aiba fix cat am eu, dar si datoriile mele. Asa a fost mereu, acum mai am 10.000 de euro de achitat, in urmatorii trei ani”, a mai explicat criticul pentru www.Cancan.ro.

Ramasa singura de multa vreme, ea locuieste intr-o casa veche din zona Vatra Luminoasa, locuinta ramasa de pe urma bunicilor ei. Situatia in care se afla acum o pune in postura de a lua o decizie drastica.

“Pe casa mea se afla o tablita pe care scrie “casa aceasta nu este de vanzare”, adusa de la Rosia Montana, de catre bunicii mei. E greu sa fii liber profesionist si sa nu ai un venit sigur, de aia m-am gandit de multe ori sa o vand. Nu o voi face
insa. Eu nu voi avea pensie, pentru ca nu am carte de munca, iar atunci se va
schimba situatia si voi fi nevoita s-o vand ca sa am din ce trai. Nu vreau insa
sa ma gandesc acum la asta, pentru ca sunt o persoana optimista”
, a spus Irina Margareta Nistor. Putini stiu ca celebrul critic de film are o alta pasiune la fel de mare, despre
care stiu doar prietenii apropiati.

“Imi place sa pilotez, nu am brevet, insa merg in calitate de copilot. De aici au icneput multi sa vehiculeze ca am avionul meu personal. Acum doua saptamani am aflat ca am adoptat si un copil. Nimic nu e adevarat!”, se amuza criticul.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce o fi vedetă, dar nu se compară cu președintele Ucrainei

realitatea

Arnold Schwarzengger se întoarce pe marile ecrane în “Terminator 5”

realitatea

Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week

realitatea

Cea mai tânără fată care a pozat în Playboy e româncă! Avea doar 11 ani

BEBELUSI schimbati intre ei la maternitatea din Onesti!

Brad Pitt este stilistul Angelinei Jolie

realitatea

Scrie un comentariu