Home > Lifestyle > INCREDIBIL! Un MILIARDAR grec vrea să o REÎNVIE pe Amy Winehouse

INCREDIBIL! Un MILIARDAR grec vrea să o REÎNVIE pe Amy Winehouse

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse ar putea fi readusă la viaţă şi ar putea să susţină astfel un turneu mondial.

Miliardarul Alki David intenţionează să organizeze un turneu mondial pentru cântăreaţa Amy Winehouse, folosind tehnologia computerizată 3D şi o orchestră, informează contactmusic.com. Antreprenorul cipriot de origine greacă va folosi aceeaşi tehnologie care a fost utilizată pentru a-l “reînvia” pe rapperul Tupac Shakur – care a fost împuşcat mortal în 1996 – la ediţia din 2012 a Festivalului Coachella. “Planul este ca Amy să susţină în sfârşit un turneu mondial, pentru că nu a reuşit să facă acest lucru atunci când era în viaţă”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

“Cu ajutorul unei orchestre şi a unei holograme, ea poate să urce pe scenă, iar fanii pot să o vadă interpretând cântecele ei legendare. Ideea este încă într-un stadiu incipient, iar organizatorii speră că tatăl lui Amy, Mitch, va urca pe scenă în partea introductivă a concertelor”, a adăugat aceeaşi sursă.

“Cel mai important lucru pentru Amy era muzica, iar eu sunt sigur că foarte mulţi oameni şi-ar dori să o audă cântând din nou. Totul depinde acum de ceea ce îşi doresc fanii lui Amy, ca metodă de a-i păstra vie amintirea. De va fi o carte, un album sau o hologramă, atunci aşa să fie!”, a spus Mitch Winehouse. Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei “intoxicaţii cu alcool”.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
amy winehouse
Amy Winehouse, piesă nouă, la aproape 9 ani de la moartea ei

Comenteaza acest articol

INCREDIBIL! Un MILIARDAR grec vrea să o REÎNVIE pe Amy Winehouse

by   1 min
0