Home > Lifestyle > Incredibil! Un roman celebru a divortat dupa 17 ani!

Incredibil! Un roman celebru a divortat dupa 17 ani!

Dupa ce, ani de zile, a asistat vedetele in procesele lor de divort (si nu numai!), iata ca i-a venit si lui randul sa apara in fata judecatorului pentru o situatie similara. Avocatul vedetelor, Cristian Sîrbu, a fost invitat la emisiunea “Agentul VIP”, de la Antena Stars, unde a dezvăluit că a divorţat de soţia sa, Gina, cu care era căsătorit de 17 ani.

Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Iris Denisa, în vârstă de 8 ani.

Cristian Sîrbu a vorbit despre divorţul său.

“Eu sunt despărţit, în fapt, de vreo şapte luni. De la 1 octombrie sunt divorţat legal de soţia mea”, a spus el.

“Aş vrea să spun că multumesc soţiei mele pentru aceşti ani frumoşi, că avem acest copil frumos, Iris Denisa. Cred că vom ramâne prieteni şi voi fi mereu alături de fiica mea. E greu după 17 ani să spui ce s-a întâmplat şi cum s-a întâmplat. Astea le vom şti doar noi. Pe viitor voi încerca să fiu alături de fetiţa mea şi să fiu prezent lângă ea, chiar dacă nu mai locuim împreună. A fost o despărţire amiabilă. Fetiţa mea e viaţa mea. E şefa mea directă”, a adăugat avocatul vedetelor.

“Lucrul care îmi lipseşte cel mai mult este că fiica mea nu mai stă cu mine, dar Gina este o mamă senzaţională. Se dedică în totalitate copilului şi copilul nu simte. Fata mea e înnebunită după maică-sa. Ne iubeşte pe amândoi la fel, dar cu mama ei este incredibilă. Relaţia lor este fantastică. Este lipită de mama ei”, a mai spus Cristian Sîrbu.

“Judecătoarea ne-a întrebat de două ori dacă vrem să divorţăm… Acasă, încerc să nu mă gândesc, încerc să mă ocup mai mult de muncă. Plec dimineaţa şi vin foarte târziu, nu că nu făceam şi înainte acest lucru. Viaţa nu se opreşte pentru nimeni, merge înainte indiferent ce faci. A fost foarte greu, dar acum suntem ok. Încerci să-ţi vezi de viaţă şi să mergi înainte… Nu e un singur motiv, un singur lucru, au fost mai multe care au dus aici”, a explicat celebru avocat.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/


Comenteaza acest articol

Incredibil! Un roman celebru a divortat dupa 17 ani!

by   1 min
0