Home > Health > Diete > Incredibila transformare a unei familii. Tatăl, mama și fiica au slăbit împreună 38 kg

Incredibila transformare a unei familii. Tatăl, mama și fiica au slăbit împreună 38 kg

O familie din Marea Britanie și-a dorit atât de mult să slăbească, încât membrii ei au urmat o dietă strictă după au fost batjocoriți într-o călătorie pe care au făcut-o peste Ocean. Cei trei Musgrave și-au transformat complet viața reușind să dea jos numai puțin de 38 de kilograme, împreună.

Imaginile următoare arată transformarea uimitoare a familiei Musgrave care și-a schimbat în mod radical stilul de viață. Omul de afaceri Dean Musgrave, în vârstă de 49 de ani, împreună cu soția sa, Sammy, de 36 de ani, și fiica lor, Alex, în vârstă de 17 ani, au pierdut 38 de kilograme împreună în doar câteva luni, iar diferența este uluitoare.

Aceștia au scăpat de surplusul de kilograme după ce s-au înscris în programul lui Tom Cowen din Cottingham. Mama a fost determinată să slăbească pentru că s-a simțit „incomod” după ce a fost luată peste picior în vacanța pe care a petrecut-o în America. Pe lângă dietă, Sammy a început în iulie 2017 un program de metabolic training, considerat cele mai eficient pentru creșterea tonusului muscular și arderea grăsimii. Acest tip de antrenament are proprietatea de a mări rata metabolică o lungă perioadă după încheierea efortului fizic.

În câteva luni, rezultatele au fost uimitoare. Înainte de program,Sammy cântărea 66 de kilograme și purta mărimea 40 la haine. Acum cântărește 51 de kilograme și poartă mărimea 34.

Sammy a fost susținută de soțul ei, Dean, care s-a înscris în programul de antrenament.Din iulie 2017 până în prezent, acesta a slăbit 26 de kilograme și și-a tonifiat corpul.

Văzând succesul pe care l-au avut mama și tatăl ei, fiica cuplului, Alex, în vârstă de 17 ani, a decis să se alăture cursurilor . Tânăra a slăbit nu mai puțin de 9 kilograme în doar câteva săptămâni.

Articole asemanatoare
micul dejun
Sari peste micul dejun? Nu-i o tragedie, acest obicei te-ar putea ajuta să slăbești
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt
creatoare de modă
O creatoare de modă a slăbit 81 kg. Transfomarea e spectaculoasă
a slăbit
A mâncat 2.200 de calorii pe zi și a slăbit fără înfometare. Cum a reușit

3 Responses

  1. Pingback : Incredibila transformare a unei familii. Tatăl, mama și fiica au slăbit împreună 38 kg – gândul

  2. Andrei

    Scaderea in greutate se poate face si prin folosirea unei diete bine puse la punct. Mancand ceea ce trebuie vei slabi mai mult.

Comenteaza acest articol

Incredibila transformare a unei familii. Tatăl, mama și fiica au slăbit împreună 38 kg

by Andreea Damian   1 min
3