Home > Lifestyle > Incredibilul motiv pentru care Bendeac poate ramane fara iComedy!

Incredibilul motiv pentru care Bendeac poate ramane fara iComedy!

Mihai Bendeac vrea sa plece de la Antena 1 pentru ca sefii postului nu au fost de acord ca Radu Banciu, vedeta B1 TV si aprig critic al patronului Dan Voiculescu, sa fie invitat la emisiunea iComedy.

Mihai Bendeac a postat pe facebook un mesaj prin care anunta ca este posibil ca emisiunea pe care o realizeaza vinerea la Antena 1, IComedy, sa fie scoasa din program: “E foarte posibil ca iComedy, in ciuda succesului de care se bucura, sa nu mai fie pe post incepand de saptamana asta. Probabil va imaginati ca s-a intamplat ceva grav. Asa e. Daca situatia nu se va remedia, revin cu amanunte. Daca se remediaza, revenim pe post curand. Dar voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru o tara in care tinerii sa se exprime LIBER!”.WOWbiz.ro a aflat ca supararea lui Bendeac este legata de faptul ca actorul a vrut sa-l invite la iComedy pe Radu Banciu, realizatorul “Lumii lui Banciu”, de la B1 TV, dar sefii de la Antena 1 au anulat totul cand au aflat de intentia acestuia.

Vinerea trecuta, producatorii emisunii lui Bendeac l-au anuntat pe Banciu ca luni trebuie sa inregistreze emisiunea, dar peste numai o zi i-au comunicat ca totul a picat, fara a-i oferi prea multe explicatii. Banciu nu este agreat in trustul Intact pentru ca il critica des pe Dan Voiculescu, dar si pentru faptul ca este un concurent serios pentru Mircea Badea pe tronsonul emisiunilor de pamflet.

Articole asemanatoare
Mihai Bendeac râde de o tentativă de viol într-o țară în care zilnic sunt violate 6 femei
BENDEAC in locul lui MIHAI PETRE la “Romanii au talent”
BENDEAC – poza nud pentru mama lui! Ce zice MAMA!
Iti vine sa crezi ca matusa lui Mihai Bendeac arata ASA?

Comenteaza acest articol

Incredibilul motiv pentru care Bendeac poate ramane fara iComedy!

by   1 min
0