Home > Lifestyle > Moda în SUA: își pun piercing dermal în loc de inel de logodnă

Moda în SUA: își pun piercing dermal în loc de inel de logodnă

Inel de logodna

Orice femeie visează să fie cerute în căsătorie cu un inel de logodnă tradițional care să cuprindă o pietricică strălucitoare. Mai nou, însă, cuplurile își celebrează logodnele cu piercinguri pe degetul inelar. Piatra care ar fi trebuit să stea pe un inel de aur sau platină este agățată în piele cu ajutorul specialiștilor de la saloanele de specialitate.

Cea mai bizară tendință e foarte dureroasă, dar tot mai multe adepte numai în Statele Unite. Curând însă trendul ar putea pătrunde și la noi, ținând cont că rețelele de socializare sunt o sursă veritabilă de inspirație. Modelele folosite sunt și ele extrem de variate. Unele sunt simple, din argint, altele au încrustații cu diamante. Cele mai complicate conțin mai multe piese, una care înconjoară degetul  și alta care străpunge pielea.

Acest stil neobișnuit de piercing ar putea fi însă riscante pentru sănătate, ne avertizează dermatologii. Dacă nu sunt agățate correct de piele, există riscuri mari de a face infecții. În cazul în care nu este atașat prea adânc, piercingul începe să se miște și să lezeze pielea, iar dacă este plasat prea adânc, atunci există șanse ca pielea să-l acopere. Chiar și cel mai delicat piercing poate infecta locul dacă nu există și o igienă corectă. Umflarea degetului, înroșirea pielii sau acumularea de secreții sunt doar câteva semne ale infecției.

Piercing-urile dermale sunt mai mult decât un implant. O dată ce au fost făcute, se pot îindepărta doar de către profesioniști sau chirurgical, deoarece bijuteria este făcută astfel încât să devină o parte a corpului. Prețul unui astfel de bijuterii variază între 35 și 50 de dolari.

 

 

 

Articole asemanatoare
Cătălina Popnor cerută de nevastă de Bogdan Jianu
inel de logodnă
Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a făcut piercing dermal în gât și acum arată ca un extraterestru
Top 10 cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

Moda în SUA: își pun piercing dermal în loc de inel de logodnă

by Andreea Damian   1 min
1