Tabu
Image default
lifestyle

Infant UNO: O minune, UN suras, UN copil fericit

Pe 22 noiembrie 2014 a avut loc, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, Conferinta sustinuta de Alfie Kohn, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali pe teme de parenting si educatie. Prezentarile s-au axat in jurul ideii de Parenting neconditionat, aducand in discutie concepte precum recompensa si pedeapsa, conditionare, amenintare si cooperare.

Gama Infant UNO a fost prezenta la eveniment in calitate de sponsor, iesind in evidenta cu un spider jucaus, care a surprins esenta gamei, in ansamblul ei, punand, in acelasi timp, in valoare caracteristicile fiecarui produs in parte. La conferinta au participat aproximativ 500 de persoane, in special mamici sau viitoare mamici, din categoria „premium”, cu venituri peste medie, active pe site-uri si forumuri de parenting, mari consumatoare de informatii privind cresterea si ingrijirea bebelusilor – adevarati influencer-i, atat in mediul virtual, cat si off-line, in cadrul comunitatilor de mamici din care fac parte. Astfel, Infant UNO a putut comunica eficient, catre un public ce coincide cu target-ul sau si care poate asigura diseminarea informatiilor despre produsele sale, prin generarea de word-of-mouth¸ catre publicuri mai putin active, dar receptive.

Pentru a promova noua gama si pentru a facilita discutiile despre produsele sale, mamicile prezente au primit cate un pachetel continand mostre de Infant UNO Crema si Infant UNO Ser fiziologic, dar si kitul de comunicare Infant UNO, format dintr-un flyer cu informatii despre produse, un sistem origami pentru copii, cu instructiuni de asamblare, dar si cate un brand reminder, sub forma unui carnetel magnetic pentru frigider, cu logo-ul gamei – toate acestea prezentate intr-o mapa colorata, ce respecta caracterul ludic al gamei.

Mai multe informatii despre produsele din gama Infant UNO puteti gasi pe site-ul www.infantuno.ro si in farmaciile partenere.

ARTICOLE SIMILARE

A murit Mr. Bean?

Ghici cine…

realitatea

Britney Spears, altă divă cu pretenții

realitatea

Kate Middleton şi Prinţul William au aflat sexul copilului lor!

Blestemul sanilor care cresc permanent! FOTO pentru Doctor House

A fost RASA pe CAP, in direct, la Acces Direct!

1 comentariu

Infant UNO: O minune, UN suras, UN copil fericit | Femininne 4 December 2014 at 12:39

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu