Tabu
Image default
HEALTH Slider

Influencerii de pe Instagram își pun viața în pericol pentru niște poze deosebite în Cernobîlul Galician

Mai multe persoane s-au îmbolnăvit și au ajuns la spital după ce au făcut baie într-un lac spectaculos din Galicia, Spania. Locul arată incredibil de frumos în poze, iar influencerii de pe Instagram nu țin cont că apa este otrăvită. Dar ce nu fac ei pentru niște like-uri!

Lacul Monte Neme este conectat la o mină abandonată de Tungsten și a fost folosit ca zonă de spălare a minereului, în Al Doilea Război Mondial. Culoarea este una fascinantă, un albastru-turcoaz viu, şi își schimbă nuanțele în funcție de reflexiile soarelui. Singura sa problemă constă în faptul că este cât se poate de periculos. Culoarea nu e naturală, ci este rezultatul unei reacții chimice.

Apa liniştită şi azurie a lacului denumit „Cernobîlul Galician” sunt un adevărat magnet pentru utilizatorii de Instagram, în misiunea lor de a obţine selfie-ul perfect.

Cei care au înotat în lac s-au îmbolnăvit şi au prezentat eczeme pe piele, precum şi alte probleme la sistemul digestiv, după ce au înotat în lac pentru a surprinde fotografii de invidiat.

Un influencer cunoscut sub numele de Uxia a declarat pentru postul spaniol de televiziune Publico că după ce a înotat în lac s-a ales cu o iritaţie pe piele timp de două săptămâni și i-a fost puțin rău la stomac. Dar a meritat suferința, deoarece fotografiile au ieșit superbe! Un alt utilizator a explicat că a înotat deoarece apa arătat fabulos și nu era niciun semn de avertizare cum că înotul e interzis.

Medicii le recomandă amatorilor să se spele imediat după ce s-au scăldat în apele lacului Monte Neme. Expunerea scurtă va cauza cel mai probabil iritaţia ochilor şi a pielii, dar o expunere îndelungată în apa contamintă a lacului poate rezulta în afectarea gravă a sistemului digestiv, spune Manuel Ferreiro, medic la Spitalul Universitar A Coruna.

Mina a fost abandonată în anii 1980, dar a fost folosită anterior pentru extragerea de Wolfram, component folosit în producţia de oţel şi becuri, scrie The Independent.

ARTICOLE SIMILARE

LINOTIP ⎪ „Corpul Resursă” cu Arcadie Rusu

Ciocîrlan

Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Andreea Damian

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

realitatea

Unei soprane britanice i s-a cerut să-și schimbe rochia “pro-UE” înainte de concert

realitatea

14 destinații din Europa de văzut în 2018. Pe listă se află și un oraș din România

Andreea Damian

2 comentarii

Cernobîlul Galician e noua fiţă a influencerilor de pe Instagram, dar viaţa lor e în pericol acolo - Stiri eZZ 25 July 2019 at 17:34

[…] Ce fac influencerii de pe Instagram la Cernobîlul Galician, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu