Tabu
Image default
BEAUTY

Info Beauty – mai

L’Oreal Paris
Double Extension Beauty Tubes Mascara 55,99 RON

Întotdeauna am suferit din cauza ge­nelor. Nici prea dese, nici prea lungi. Dar acum le pot alungi cu 80%! Cum? Noul mascara are două acțiuni revoluționare, for­mea­ză niște tuburi care îm­bracă genele și le alun­gește vizibil, și, foarte important, se poate îndepărta folosind doar apă caldă.

L’Oreal Paris
Studio Line Styling Indestructible

Nu sunt neapărat o fire sportivă, dar pot să spun sigur că îmi place să-mi trec mâna prin păr sau să port diverse chestii pe cap, și toate acestea îmi afectează coafura. Cu produsele din această gamă am scăpat de toate grijile.

Oxyance
Lapte demachiant 200 ml 33,8 RON

Mă bucur întotdeauna când apare pe piață un nou brand de îngrijire. Am ales laptele dema­chiant pentru că este esențial în ritualul de frumusețe al unei fe­mei. Extractul de cașmir îl face foarte fin la atingere, iar apa termală calmează iritațiile. Înde­părtează machiajul respectând filmul natural al epidermei, și eli­mină în același timp senzația de oboseală.


Avon
Anew Ultimate 66.99 RON

Este un tratament concentrat antirid pentru ochi, care redă expresivitatea, stimulează producerea de proteine ale tinereții și reface structura pielii în două săptămâni. Abia aștept să văd rezultatele.

Nivea Visage
DNAge Crema Anti-Îmbătrânire pentru Zone Specifice 44,90 RON

Un nou produs se adaugă gamei DNAge și este special creat pentru reîntinerirea frunții, a zonei naso-labiale și a conturului obrajilor. Ce bine. Parcă am început și eu să am probleme în această zonă. Conține acid folic și creatină care protejează ADN-ul și accelerează regenerarea celulară.

Ivatherm
Ivamat Lapte demachiant lejer pentru piele normală și mixtă 41,65 RON

Demachierea este cel mai important pas în rutina cosmetică a unei fe­mei. Prin compoziția sa special concepută pentru pielea normală și mixtă, Ivamat are proprietăți anti­inflamatoare și hidra­tante. Ajută la eliminarea toxinelor și îmbunătățește respirația cutanată.

Garnier
Skin Naturals Sensitive

Am pielea sensibilă și din acest motiv îmi aleg cu mare grijă produsele pentru îngrijirea tenului. Mi-au plăcut foarte mult Åžervețelele cu apă demachiantă împotriva pielii care ține pentru că sunt delicate și dizolvă machiajul fără a agresa tenul. Fac parte din gama special creată pentru nevoile pielii sensibile.

Chloé
Chloe edp 50 ml 254 RON

Este un parfum romantic, diafan, proaspăt, pentru un suflet cu un simț estetic înnăscut. Nu știu în care dintre aceste cuvinte m-am recunoscut, dar pot spune cu mâna pe inimă că mi se potrivește. Reprezintă spiritul Chloe, dar în același timp foarte personal, se adaptează fiecărei individualități. Disponibil exclusiv în magazinele Sephora.

Make-up for ever
High Definition Microfinish Powder 99 RON

Îmi place la nebunie. Este delicată, ușoară ca o adiere, abia dacă se vede. Este una dintre puținele pudre care nu conține talc pentru a evita uscarea excesivă a pielii. Acoperă imperfecțiunile, iar tenul rămâne catifelat și natural și se potrivește cu toate tonurile pielii.

Vera Wang
Cine nu a auzit de Vera Wang și de rochiile sale de mireasă? Toată lumea bună de la Hollywood are cel puțin o creație de-a ei. Ei bine, acum avem și noi. Noul parfum Princess te învăluie cu aromă de vanilie și guava roz, iar capacul în forma unei coronițe de prințesă este bătut în cristale de culoarea ametistului. Disponibil ex­clu­siv în magazi­nele Sephora.

Thierry Mugler
Alien Eau Luminescent Am o prietenă care este dependentă de prima variantă, Alien. Hipnotizant, exercită o atracție magnetică. Mandarină, floare Tiaré, ambră albă. Prospețime și exotism. Un parfum fascinant la fel ca și prima variantă, Alien. Thierry Mugler a folosit o tehnică inovatoare și a creat o fereastră în cutie, foarte aproape de parfum, astfel aroma se simte prin ambalaj. O adevărată invitație pentru a descoperi parfumul.


Estee Lauder
Advanced Night Repair Concentrate 370 RON

Am folosit cu succes Advance Night Repair, dar acum voi încerca timp de 21 de nopți acest nou concentrat și sunt sigură că își va face treaba la fel de bine. Este un tratament de regenerare care susține efectele celorlalte produse din gamă. Eliberează pielea de acumulările nocive, iar în acest fel pielea își poate concentra energia pentru regenerarea celulară. O dată la 3-4 luni, tratamentul trebuie repetat.

ARTICOLE SIMILARE

Trend Vision – Gala Wella 2012

Modul în care pandemia Covid-19 va schimba rutina de beauty

Andreea Damian

Cum realizezi machiajul ochilor dacă ai pleoapa căzută

Andreea Damian

Inițiații Clinique

realitatea

Cum să arăți mai tânără: trucuri de la Halle Berry

Andreea Damian

Loțiunea de corp reparatoare

realitatea

Scrie un comentariu