Home > Agenda > Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

”Tradiția continuă și ne-am suflecat mânecile pentru a douăsprezecea ediție. Romanian Music Awards revine în Piața Sfatului din Brașov, unde e al treila an în care ne simțim ca acasă.
Pia
ța Sfatului este un loc minunat, mai ales în prezența a câteva zeci de mii de persoane care au urmărit decernările an de an.
Cu recuno
ștință pentru acest sprijin am pregătit momentele deosebite ale ediției curente și surprize pe placul vostru.” – Giovanni Francesco, director general Music Channel.

A 12-a ediție a celei mai longevive gale de premiere din industria muzicală românească începe astăzi în Piața Sfatului din Brașov.
Accesul se face începând cu orele 17.00 și tot atunci se pot achiziționa de la spațiile special amenajate biletele, care costă 20 lei.
Voturile pe rma.1music.ro au depășit 1.000.000!

Conferința începe la 14.00 la Kasho Lounge, în prezența directorului general Music Channel, Giovanni Francesco, și a unui reprezentat al Primăriei Brașov.

Transmisiunea live începe la ora 19:00 pe Music Channel prin momentul covorului roșu, iar show-ul începe la 20:00 prin apariția excepțională R.A.C.L.A.
împreună cu Anda Adam, care vor cânta piesa ”Nu mă uita”.

Amploarea evenimentului se reflectă și în entuziasmul cu care artiștii pregătesc momente speciale, surprize și concepte de show spectaculoase, dedicate scenei Romanian Music Awards, precum și piese lansate în premieră pe scena Romanian Music Awards, dar și invitați internaționali, precum Jay Sean.

Evenimentul este transmis LIVE pe Music Channel și pe Balkanika Music Television, pe Music Channel Ungaria, precum și pe 1music.ro prin live streaming.
Pentru cine vrea să urmărească informații actualizate online, există și liveblogging pe site-ul nostru.

Anul acesta în Piața Sfatului din Brașov sunt așteptați peste 50 muzicieni, 55.000 participanți, mai mult de 1.000.000 votanți și milioane de telespectatori.

Ajuns aici, Romanian Music Awards este cel mai important eveniment al industriei muzicale românești și un adevărat etalon de relevanță. Trofeul reprezintă cea mai înaltă distincție și răsplata pentru eforturile anului ce a trecut.

Afterparty-ul oficial are loc după eveniment, la ora 01.00 la Goha Club, din Strada Mihail Kogălniceanu 15, Brașov.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat pe data de 12 seprembrie de Music Channel și UTV cu sprijinul Primăriei Brașov și al Consiliului Local al Municipiului Brasov.

Sponsori: BCRARCCA, Digi Mobil, Rimmel London, Belaqva Wellness & Spa | Parteneri: Kanal D | Radio 21 | Balkanika Music Television | Romania TV | RING | H!T | Itsy Bitsy | BRAVO

Susținut de: Agerpres, TVR3 Craiova, Deezer, 220.ro, VIVA, Tabu, Zile și Nopți, Nova TV, roevents.ro, urban.ro, bestmusic.ro, CITY AD, 121.ro,
anyplace.ro, 9am.ro, boncafe.ro, garbo.ro, kudika.ro, iconcert.ro, mujer.ro, newsbv.ro, blogatu.ro, urbo.ro, romanticu.org, yuppy.ro, yabbmusic.ro, Realitatea.net, MURMUR.

Articole asemanatoare
anda-adam
Anda Adam s-a apucat de noi afaceri
anda-adam
Andei Adam mai sexy ca niciodată insă lumea vrea să știe unde i-a dispărut soțul!
anda-adam
Care este secretul siluetei Andei Adam la cei 40 de ani pe care abia i-a împlinit
anda adam
Anda Adam surprinsă de mai multe ori de ziua ei! Ce a mai primit vedeta

Comenteaza acest articol

Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

by   2 min
0