Tabu
Image default
lifestyle

Îngeri executaţi fără milă. Cine sunt copiii ucişi în masacrul din Statele Unite

Întreaga lume este în stare de şoc! Adam Lanza, de numai 20 de ani, a executat cu sânge rece 8 băieţei şi 12 fetiţe cu vârste de 6 şi 7 ani, şi 6 adulţi, în Şcoala elementară Sandy Hook din Newtown, Connecticut.

Micuţii nevinovaţi au trupurile ciuruite de gloanţe, monstrul descărcând în fiecare până la 11 ­cartuşe. Cri­minalul Adam Lanza trăia împreună cu mama lui, Nancy, în vârstă de 52 de ani, care iubea tirul şi avea o colecţie de arme.

Emilie Parker, 6 ani; Noah Pozner, 6 ani; Josephine Gay, 7 ani; Jesse Lewis, 6 ani;  Caroline Previdi, 6 ani; Jessica Rekos, 6 ani

Ea l-a învăţat pe fiul său să tragă cu arma şi l-a dus la competiţii de tir, deşi băiatul suferea de tulburări mentale. Ca orice mamă, credea că acesta îşi va depăşi stările de agresivitate, fiindcă era un geniu în calculatoare.

Numai că monstrul a împuşcat-o în faţă, după care a făcut masacru în şcoala în care ea fusese profesoară. Bestia cu chip de om ­trăia împreună cu mama lui ­într-o casă de 1,6 milioane $, din Newtown, şi nu ducea lipsă de nimic. Părinţii lui erau divorţaţi din 2006, iar fratele său, Ryan, de 24 de ani, lucrează la New York.

Cu o zi înainte, criminalul a avut o dispută cu 4 cadre didactice, pe 3 dintre acestea ­lichidându-le a doua zi. Se crede că aceasta ar fi fost cauza pentru care a dat buzna în şcoala elementară şi a făcut măcelul. Dar ce a avut cu îngeraşii care cântau liniştiţi în clasă când s-a năpustit asupra lor? Experţii sunt convinşi că monstrul nu era în toate minţile.

Cathy Hubbard, 6 ani; Chase Kowalski, 7 ani; Ana Marquez, 6 ani; James Mattioli, 6 ani; Olivia Engel, 6 ani; Charlotte Bacon, 6 ani; Dylan Hockley, 6 ani; Grace McDonnell, 7 ani

ARTICOLE SIMILARE

Vagabondul milionar, de vineri si in Romania

realitatea

NUNTĂ ELENA BĂSESCU. Mireasa a postat noi imagini pe Twitter

Ruby Sparks – un film in care personajele prind viata

Britney Spears, în bikini la piscină

realitatea

Au fost anunţate nominalizările pentru VIDEO MUSIC AWARDS – Vezi lista completă

realitatea

“Iau 12 pastile pe zi, CA SA SLABESC”. O blonda din showbiz-ul nostru isi pune sanatatea in pericol!

Scrie un comentariu