Tabu
BEAUTY

Îngrijirea tenului în perioada menopauzei

Când alegi un produs, în principiu, factorul decizional e stabilit de rezultatele obţinute. Însă, de câte ori te-ai gândit la tehnologiile care se află în spatele acestor produse? Poate… deloc. Când te uiţi pe rafturile unui magazin de cosmetice, de fapt, vezi rezultatele unor ani de cercetări şi testări, obţinute chiar în urma descoperirii unor tehnologi, pentru ca TU să poţi fi încântată de acele produse. Aceste “istorii” certifică, de fapt, eficienţa unui produs.

Pe rafturi se va adăuga un nou produs dedicat perioadei de menopauză instalată, când pielea devine puternic afectată de un deficit de lipide.

Ştiai că în timpul menopauzei, trăsăturile feţei se modifică, pielea îşi pierde flexibilitatea, se lasă, devenind chiar foarte uscată şi subţire? Din păcate, da. Este un alt cadou nedorit pe care îl primeşti în această etapă a vieţii pe lângă celelalte aspecte neplacute ale acestei perioade. Însă, fiecare problemă are o soluţie. În perioada de menopauză instalată, tenul are nevoie de o îngrijire specifică şi adaptată, de aceea Vichy a creat un produs care să răspundă exact necesităţilor pielii – Neovadiol Magistral – un balsam densificator dedicat îngrijirii tenului femeilor aflate la menopauză.

Prin asocierea dintre complexul de uleiuri esenţiale (bogat în acizi graşi esenţiali omega 3 şi omega 6, care pe lângă proprietăţile sale nutritive, ajută la reconstrucţia pielii prin lipide, reîntărind coeziunea celulară), Pro-Xylane& Proteic Gf (stimulează sinteza factorilor de creştere din piele şi întăreşte ţesuturile de susţinere a pielii) şi tehnologia Ceralution (favorizează penetrarea rapidă a uleiurilor esenţiale, fără efect gras), Neovadiol Magistral, revitalizează procesele naturale ale pielii şi suplineşte deficienţa de lipide a tenului aflat în perioada de menopauză instalată.

ARTICOLE SIMILARE

Crema cu efect imediat care reduce ridurile fine din jurul gurii

Andreea Damian

VACANÅ¢A începe mai devreme cu Bioderma!

realitatea

E =mc2. Teoria relativității epilatului

realitatea

Tom Ford lanseaza ochelarii de 3.000$

Produsul ieftin pe care îl folosește Jennifer Aniston ca să arate mereu perfect

Andreea Damian

Bianca Dragusanu, manual de frumusete: Iata ce suma a investit in imaginea ei!

Scrie un comentariu