Home > Lifestyle > Inhalatorul de ciocolată satisface poftele, fără calorii

Inhalatorul de ciocolată satisface poftele, fără calorii

Iubitorii de ciocolată și-au văzut visul cu ochii pentru că acum au ocazia de a simți gustul acesteia fără a-și pune în pericol greutatea. De ce? A apărut pe piață un inhalator care răspândește în cavitatea bucală particule infime de ciocolată neagră suficient cât să simțiți gustul și care nu au nicio calorie.

David Edwards, profesorul de la Harvard care a inventat dispozitivul, e de părere că acesta transmite suficient gust de ciocolată cât să satisfacă toate nevoile de acest aliment și că suntem în fața unui pas important în satisfacerea tuturor poftelor fără a lua serios în greutate.

"Cu Le Whif(așa se numște spary-ul) poți să inhalezi mâncarea și să simți gustul fără să mesteci și fără a consuma calorii", a declarat Edwards. El a mai adăugat că particulele sunt suficient de mici încât să fie inhalate, dar și suficient de mari încât să ajungă în plămâni.

Noua jucărie nu e deloc ieftină. Aceasta costă cam 10 RON(2 lire la ei în Anglia), dar din ea se poate inhala doar de la 8 la 10 ori.

Criticile negative nu au întârziat să apară. Unele voci spun ba că gustul nu se compară cu ciocolata adevărată, ba că inhalatorul nu va face decât să sporească pofta de respectivul desert. În ciuda acestor critici, pofesorul Edwards a mai creat și inhalatorul cu gust de cafea și acum lucrează alături de un bucătar francez la crearea inhalatoarelor cu gust de condimente, brânză și lichior.


2 Responses

Comenteaza acest articol

Inhalatorul de ciocolată satisface poftele, fără calorii

by realitatea   1 min
2