Tabu
Image default
lifestyle

Si-a injectat ulei de gatit in fata ca sa fie mai frumoasa!

Cum arata o cunoscuta artista dupa ce si-a distrus chipul superb.

Hang Mioku ar fi putut sa aiba o cariera indelungata in Coreea, ca actrita si model. Cu un chip de papusa si talent cu carul, femeia si-a distrus insa planurile de viitor din cauza obsesiei pentru operatii estetice.

Prima interventie chirurgicala a facut-o la varsta de 28 de ani si de atunci nu s-a mai putut opri. A plecat in Japonia, unde a cautat ajutor specializat si s-a mai urcat de cateva zeci de ori pe masa esteticianului, determindu-l chiar pe acesta sa ii spuna ca el refuza sa o mai “corecteze”, intrucat orice taietura i-ar putea deveni fatala.

Suparata, Hang Mioku s-a intors in tara natala cu un chip umflat, care i-a surprins pana si pe membrii familiei si prietenii apropiati.

Dorind sa reatinga perfectiunea, ea a cautat ajutorul unui doctor cunoscut in plan local, care i-a sugerat injectiile cu silicon. Cand si acesta a refuzat sa o mai supuna acestei proceduri, ea a apelat la piata neagra si a continuat sa se deformeze.

In cele din urma, sperand sa aiba un ten imaculat, a folosit ceea ce ea credea ca este cea mai buna metoda de infrumusetare: si-a injectat singura ulei de gatit in fata, obtinand drept rezultat un chip monstruos, lasat, diform, pe care incearca si acum sa il corecteze.

ARTICOLE SIMILARE

Whitney Houston şi-a pierdut vocea, nu şi capriciile de vedetă

realitatea

Nudismul și natura

realitatea

Jubileul de diamant: REGINA Elisabeta a II-a, de 60 ani pe tron!

realitatea

Rihanna vrea să-și recupereze bijuteriile din timpul bătăii

realitatea

ANDREEA MARIN intinsa senzual pe asfalt la soare! FOTO!

Danielei Gyorfi și-a tunat nasul! Uite cum arată vedeta

Scrie un comentariu