Tabu
Image default
lifestyle

Si-a injectat ulei de gatit in fata ca sa fie mai frumoasa!

Cum arata o cunoscuta artista dupa ce si-a distrus chipul superb.

Hang Mioku ar fi putut sa aiba o cariera indelungata in Coreea, ca actrita si model. Cu un chip de papusa si talent cu carul, femeia si-a distrus insa planurile de viitor din cauza obsesiei pentru operatii estetice.

Prima interventie chirurgicala a facut-o la varsta de 28 de ani si de atunci nu s-a mai putut opri. A plecat in Japonia, unde a cautat ajutor specializat si s-a mai urcat de cateva zeci de ori pe masa esteticianului, determindu-l chiar pe acesta sa ii spuna ca el refuza sa o mai “corecteze”, intrucat orice taietura i-ar putea deveni fatala.

Suparata, Hang Mioku s-a intors in tara natala cu un chip umflat, care i-a surprins pana si pe membrii familiei si prietenii apropiati.

Dorind sa reatinga perfectiunea, ea a cautat ajutorul unui doctor cunoscut in plan local, care i-a sugerat injectiile cu silicon. Cand si acesta a refuzat sa o mai supuna acestei proceduri, ea a apelat la piata neagra si a continuat sa se deformeze.

In cele din urma, sperand sa aiba un ten imaculat, a folosit ceea ce ea credea ca este cea mai buna metoda de infrumusetare: si-a injectat singura ulei de gatit in fata, obtinand drept rezultat un chip monstruos, lasat, diform, pe care incearca si acum sa il corecteze.

ARTICOLE SIMILARE

Jucăria din Berceni

realitatea

Vedete cu maini inspaimantatoare!

Blind date cu un film!

Bar Refaeli joaca tenis in chilotii creati de ea (VIDEO)

realitatea

Programul romanilor la LONDRA (Duminica, Ziua 9)

Ewan McGregor și Michelle Williams, scene fierbinți

realitatea

Scrie un comentariu