Tabu
Image default
What's hot

INMORMANTAREA lui Serban Ionescu – FOTO / Controversele legate de familia actorului

Azi, de la ora 14.00, Serban Ionescu se va intoarce in pamant. Actorul, disparut in urma unei suferinte atroce, va fi inhumat la Cimitiru Bellu.
Şerban Ionescu a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 62 de ani, fără să i se împlinească două dintre marile lui dorinţe: de a divorţa de soţia infidelă, Magda Catone – 54 de ani -, şi de a împărţi bunurile comune. Conştient că are zilele numărate, Şerban şi-a făcut testamentul, iar conţinutul acestuia este ştiut doar de câţiva martori, de un notar şi de avocatul lui, Cătălin Dancu. Oricum, sunt anunţate mari surprize.
Şerban Ionescu şi Magda Catone nu au strâns mari averi de-a lungul celor 25 de ani de căsnicie, însă atât cât au făcut împreună trebuie împărţit acum, după decesul lui, conform legii. Singurii moştenitori ar fi, cel puţin teoretic, soţia lui Şerban şi fiul lor, Carol, în vârstă de 16 ani. Iată însă că, joi, Cătălin Dancu, vestitul avocat al vedetelor, a declarat la PRO TV că se află în posesia testamentului lăsat de Şerban şi că dorinţele acestuia vor fi anunţate curând, când va putea fi deschis actul: “Şerban Ionescu mi-a zis că Magda a trăit o viaţă paralelă, într- un mod mincinos. Ba chiar a certat-o să nu mai zică peste tot că lucrurile merg bine între ei. L-a durut că soţia nu i-a fost alături. Unii joacă bine teatru pe scenă, alţii joacă la fel de bine şi în viaţa de zi cu zi. Mulţi actori l-au vizitat la spital, dar nimeni nu i-a zis: «Hai, lasă divorţul!». Există un testament care a fost sigilat în prezenţa mea şi a martorilor şi, spre disperarea multora, l-a făcut când era conştient. Vor fi multe surprize privind averea”.

Fiul moşteneşte trei sferturi, soţia – restul
Contactată de ziarul Libertatea, avocata Beatrice Maria Comăniceanu a explicat cum ar trebui să decurgă succesiunea, când la mijloc intervine şi un testament: “Testamentul face parte din cadrul procedurii succesorale. Doar moştenitorii fac cerere de dezbatere a succesiunii. Se verifică autenticitatea lui la Uniunea Notarilor, se verifică dacă nu este anulat sau dacă nu mai există altul. Dacă există mai multe testamente, rămâne valabil ultimul. Carol, fiul lui Şerban Ionescu, trebuie, pentru că este minor, să aibă un tutore, numit de Serviciul de Asistenţă Socială, din cadrul primăriei”. Şi acum, de dincolo de moarte, Şerban va trebui să depindă, conform legii, de bunăvoinţa Magdei: “Cota legală a moştenitorilor trebuie respectată, şi doar Magda Catone poate să dea unei alte persoane (dacă este menţionată în testament), din partea ei. Doar dacă doreşte, pentru că nu ai voie să te legi de cota moştenitorilor. Masa succesorală se împarte astfel: soţia ia un sfert din averea lui Şerban(1/4), iar copilul, trei sferturi (3/4)”.

Fotografii: Gabriel Miron /www.libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Femeia Balanţă – personalitate în funcţie de zodiac

Ce a învăţat Andreea Raicu din relaţiile eşuate: «Există cineva care nu a suferit din dragoste?»

Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 de la mama ei!

Exfolierea pielii cu diamante

Bianca Dragusanu, comparata cu „Mireasa Moarta” a lui Tim Burton

Jurnalista care refuza sa se epileze declanseaza valuri de controverse pe Internet

Scrie un comentariu