Home > Lifestyle > INMORMANTAREA lui Dinu Patriciu in IMAGINI / Ce a facut sotia lui, DANA PATRICIU

INMORMANTAREA lui Dinu Patriciu in IMAGINI / Ce a facut sotia lui, DANA PATRICIU

Personalitati politice, bodyguarzi, club funerar inchis! Astăzi, Dinu Patriciu este condus pe ultimul drum de familie şi de prieteni, la Cimitirul Bellu din Capitală.

Ceremonia este una discretă, iar apropiaţii au angajat o mulţime de bodyguarzi, pentru ca accesul reprezentanţilor presei să fie interzis.

Printre personalităţile venite să îşi ia rămas bun de la omul de afaceri se numără Norica Nicolai, Viorel Cataramă, Călin Popescu Tăriceanu, Stelian Tănase, Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, toţi aducând cu ei coroane imense de flori.

Dinu Patriciu va fi înmormântat în cripta familiei, alături de tatăl său.

Sicriul cu trupul lui Dinu Patriciu a fost adus în ţară ieri, în  jurul orei 17.40, de un avion închiriat din Anglia. Se pare că fetele  magnatului, Ana şi Maria, au vrut să folosească avionul familiei, dar  pentru că sicriul nu a încăput pe uşa aparatului de zbor, au ales o altă  aeronavă. De la Aeroportul Băneasa, maşina mortuară a mers direct la  Cimitirul Bellu din Capitală.

Dana Patriciu şi-a condus soţul pe ultimul drum şi a părut extrem de afectată, deşi situaţia era destul de tensionată între ei în ultima perioadă, din cauza procesului de partaj.

După ce a fost şi la priveghi, soţia lui Dinu Patriciu a mers la înmormântare la braţul fiului ei, Andrei Ştefan, şi şi-a ascuns privirea tristă în spatele unor ochelari mari de soare. Îmbrăcată într-o rochie neagră, purtând bijuterii discrete, Dana a intrat pe poarta cimitirului Bellu cu ochii în pământ, dându-şi de gol durerea pentru pierderea celui care i-a fost soţ, în ciuda problemelor care au existat în trecut.

Mai mult, după slujba din capelă, înainte ca sicriul să fie scos şi dus spre groapă, Dana a avut nevoie şi mai mult de susţinerea fiului. Palidă la faţă şi slăbită, Dana a fost susţinută de Andrei, care a ţinut-o strâns de mână, pentru a o ajuta să păşească.

Dana Patriciu, soţia omului de afaceri Dinu Patriciu, decedat în urmă cu opt zile într-un spital din Londra,a anunţat zilele trecute, prin avocaţii săi, că nu are de gând să renunţe la procesul de partaj şi, implicit, la jumătate din averea pe care ea a evaluat- o la peste 2,3 miliarde de euro.

Cu doar două zile înainte de a-l îngropa, nevasta lui Dinu Patriciu  şi-a trimis avocaţii la Judecătoria Buftea, acolo unde juriştii s-au  confruntat cu apărătorii defunctului.

Deşi ar fi avut posibilitatea să renunţe la proces şi să aştepte  deschiderea testamentului lăsat de omul de afaceri, consoarta de care  acesta nu s-a putut despărţi legal înainte de a trece la cele veşnice  şi-a mandatat apărătorii să continue demersurile de împărţire a averii  agoniste în timpul căsniciei cu Dinu, chiar dacă are de plătit în  continuare sume uriaşe drept taxe de timbru, care în total se ridică la  peste 17 milioane de euro.

Dinu Patriciu a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu din Capitală, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei şi prietenii apropiaţi.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a decedat pe 19 august într-un spital din Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Pe 3 august împlinise 64 de ani.

Fotografii: Vlad Chirea

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/inmormantarea-lui-dinu-patriciu-pazita-cu-bodyguarzi-505416.html#ixzz3BryWRhBU

Articole asemanatoare
DANA PATRICIU isi calcula mostenirea chiar la cimitir
R.I.P Dinu Patriciu! Imagini sfasietoare de la Cimitirul Bellu
Sotia lui PETRE ROMAN in depresie
Noi detalii socante despre inmormantarea lui DINU PATRICIU

Loading...

Comenteaza acest articol

INMORMANTAREA lui Dinu Patriciu in IMAGINI / Ce a facut sotia lui, DANA PATRICIU

by   2 min
0