Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Înmormântarea prințului Philip. Regina încalcă protocolul pentru a-l salva pe Harry

Regina Angliei a luat o decizie excepțională în ceea ce privește îmbrăcămintea membrilor familiei regale în timpul înmormântării ducelui de Edinburgh, care va avea loc sâmbătă, 17 aprilie. Ordinul este menit să-l protejeze pe nepotul ei, prințul Harry.

O înmormântare sub semnul concilierii. Odată cu înmormântarea prințului Philip, care va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, Daily Mail dezvăluie că membrii familiei bărbați vor purta toți costume obișnuite, nu uniforme militare așa cum dictează tradiția.

Potrivit unei surse apropiate de Palatul Buckingham, Elisabeta a II-a s-a pronunțat în favoarea interesului comun, dar și pentru a-i scuti de jenă pe prinții Harry și Andrew. Într-adevăr, nepotul său, care a renunțat la titlurile sale militare, inclusiv cel de căpitan general al Royal Marines, nu mai poate purta uniforma militară obișnuită.

În ceea ce-l privește pe fiul reginei, implicat în mod periculos în afacerea Epstein, acesta a cerut să poarte uniforma de amiral al Marinei Regale, dar mai multe argumente au funcționat împotriva lui. În primul rând, deși rămâne viceamiral al Marinei Regale și încă mai are titlurile sale militare, Andrew și-a încheiat toate angajamentele publice din noiembrie 2019 din cauza implicației sale în acest scandal care l-a determinat, de asemenea, să refuze postul de amiral.

Pentru a-i împiedica pe Harry și Andrew să fie singurii îmbrăcați în haine civile, regina Elisabeta a II-a a decis că nimeni nu va purta uniforma militară. Prin urmare, bărbații vor purta un costum – sau o jachetă – cu cravată neagră. Femeile, o ținută neagră.

Omagii familiale

Prințul Philip a încetat din viață pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, lăsând un „mare gol” în viața soției sale. Familia regală britanică își va lua rămas bun de la ducele de Edinburgh sâmbătă în cadrul unui eveniment restrâns din cauza crizei sanitare. Printre invitați vor fi, fără îndoială, cei patru copii ai cuplului regal, prințul Charles, prințesa Anne și prinții Andrew și Edward, însoțiți de copiii lor.

De la decesul prințului Philip, fiecare la rândul său a adus un tribut emoționant tatălui sau bunicului său. Prințul William a postat o fotografie încântătoare a ducelui de Edinburgh însoțindu-l pe fiul său cel mare, prințul George, într-o trăsură trasă de cai. Prințul Harry a spus că bunicul său va avea întotdeauna un loc în inima lui, dar și pe cea al lui Meghan, Archie și fiica lor nenăscută.

ARTICOLE SIMILARE

Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

Andreea Damian

Matthew Perry, Chandler din Friends, a ajuns o umbră a bărbatului chipeş de altădată

Andreea Damian

Decizie istorică în Germania. Sinuciderea asistată a devenit legală

Andreea Damian

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Andreea Damian

Papagalii dependenți de opiu distrug fermele de maci din India

Andreea Damian

Proiecții gratuite la Festivalul de Film Anonimul din Delta Dunării

Andreea Damian

Scrie un comentariu