Home > Lifestyle > INNA a anuntat: “Sunt insarcinata!”

INNA a anuntat: “Sunt insarcinata!”

Desi in urma cu ceva timp a declarat ca nu intentioneaza sa ramana insarcinata in viitorul apropiat, Inna a facut o declaratie care a uimit pe toata lumea. Cantareata a anuntat in direct ca este insarcinata.

Inna a fost invitata impreuna cu Antonia, luni dimineata, la o emisiune radio. Puse pe glume, fetele au facut tot felul de declaratii neasteptate, insa Inna le-a intrecut pe toate. Sunt atat de insarcinata, incat nici nu va dati seama. Eu chiar sunt mai insarcinata decat Antonia, dar nu se vede la mine”, a declarat Inna razand.

Dupa ce a facut aceasta declaratie socanta, Inna a continuat spunand ca ar vrea sa ii boteze copilul Antoniei, daca i se va propune asta. “Cu siguranta ca as vrea, dar n-am primit propunerea, desi i-am tot atins burta”, a declarat Inna.

Pe scena, Inna da tot ce poate, iar fanii sunt in extaz atunci cand apare. Are si ea emotii pentru ca este o profesionista si vrea ca totul sa mearga perfect. Nu la fel stau lucrurile si in viata personala. Artista inca nu a “pus la punct” detaliile despre clipa in care va deveni sotie si mama. “In primul rand, daca m-as marita sau daca as avea un copil, ar fi imatur pentru mine! De cand eram mica, fata de colegele mele din scoala, eram mai copilaroasa. Asa ca, eu chiar daca mai am un pic si fac 28 de ani, sunt un
pic mai intarziata! M-as simti ca un copil cu un copil. Nu as putea sa ma casatoresc si nici sa am grija de un copil deocamdata!”
, a declarat Inna pentru emisiunea “La Maruta”, conform www.cancan.ro .


1 Response

  1. Pingback : INNA a anuntat: “Sunt insarcinata!” | Femininne

Comenteaza acest articol

INNA a anuntat: “Sunt insarcinata!”

by realitatea   1 min
1