Tabu
PEOPLE Slider

Inna, amintiri din vacanța de vis din Dubai

inna pe plaja

De ziua ei, anul acesta, Inna a ales să meargă într-o vacanță exotică în Dubai, alături de noul ei iubit. Cei doi s-au distrat pe cinste și acum vedeta s-a întors la muncă și ne-a povestit cum a fost experiența și ce locuri au vizitat împreună, dar și dacă se va mai întoarce acolo.
S-ar părea totuși că 2020 nu a fost un an chiar atât de urât pentru Inna, care a participat la o emisiune nouă, și-a făcut iubit nou, pe Deliric, are un nou reality-show pe Youtube și a lansat piese noi. Și în plus, a fost într-o vacanță de vis. “Îmi place foarte mult în Dubai, mă întorc de fiecare dată cu bucurie, e o energie aparte și e cald, îmi place să călătoresc în țările în care e cald, poți sta la soare și să te bucuri de tot felul de activități.

inna in dubaiMi-a plăcut foarte mult la aerodrom, a fost o experiență de care m-am bucurat la maximum. În mod normal, în vacanță, îmi place să mă relaxez, însă de data aceasta, am ales să fac cât mai multe activități. Experiența cu tiroliana a fost incredibilă, am mai fost cu tiroliana în pădure, dar aici a fost deosebit. Mi-a fost suuuper frică înainte să pornesc, dar când eram în aer, am uitat de frică, m-am bucurat de moment și am trăit totul la intensitate maximă. A fost minunat la Mandarin Hotel, arată impresionant, atmosfera este plăcută, este safe, un hotel pe care îl recomand! Și bineînțeles și Al Maha!

inna pe plaja in dubaiVacanța această a fost deosebită și pentru că am stat în locuri atât de cool!”, ne-a spus exclusiv Inna care s-a întâlnit de curând cu instrumentiștii din trupa ei care i-au făcut o vizită în casa în care ea stă deja de 2 săptămâni și face muzică împreună cu producătorii și compozitorii Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, David Ciente și Minelli – Dance Queen’s House. Din cauza pandemiei, aceștia nu s-au mai văzut de câteva luni bune, așa că Inna i-a invitat să se vadă să vorbească, să și cânte împreună și să le facă o surpriză. Aceștia au povestit cele mai frumoase amintiri din turneu în toate țările în care au călătorit împreună. Ea le-a oferit cadou de revedere și de apreciere noul iphone 12. Apoi INNA a susținut un concert pentru toți cei aflați în casă.

ARTICOLE SIMILARE

Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

Andreea Damian

Ce cadouri a primit Natalia Oreiro la aniversare

Tabu Tabu

Cum au rezistat Mirela Retegan și gașca Zurli pe timp de pandemie

Tabu Tabu

Cele mai picante bârfe de la petrecerea privată oferită de Prințul Charles

Andreea Damian

Cum a apărut fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache la lansarea cărții mamei lui

Tabu Tabu

Gina Pistol a arătat prima ecografie cu fetița ei și a lui Smiley

Tabu Tabu

Scrie un comentariu