Tabu
Image default
PEOPLE

Inna a devenit personaj animat în noul ei videoclip

Îndrăgita solistă a revenit în atenția fanilor cu o super piesă energică care se numește ”Not My Baby”, o melodie EDM, în stilul cu care artista a devenit cunoscută publicului. Surpriza acestui video este că Inna a devenit personaj animat.
Inna și echipa ei de producție este mereu plină de surprize. Piesă ”Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers. Piesă a fost lansată cu lyric video creat de Mihai Sighinaș, o animație în care INNA e personajul principal.

inna personaj animat
inna personaj animat

Fanii vor putea foarte curând să se bucure și de videoclipul oficial al single-ului ”Not My Baby”. ”M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM, așa că pentru voi ”Not My Baby! Enjoy and stay safe!”, a spus INNA. Anul trecut, INNA a lansat albumul ”YO”, împreună cu ROC Nation, casă de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artistă și produs de David Ciente, cu piese care s-au auzit în întreaga lume precum ”Iguana”, ”Tu Manera”, ”RA”, incluse și pe coloana sonoră a unor filme celebre precum ”Grand Hotel”, ”Elite” de pe Netflix, în reclamă de la Apple Watch sau în jocul Need For Speed Heat.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle se joacă cu focul, la fel ca prințesa Diana

Andreea Damian

Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Camilla va fi Regina Marii Britanii. Anunțul a fost făcut de Regina Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Rolling Stone – un nou profil al lui Johnny Depp. Și e de rău

realitatea

Mesajul de recunoștiință al Lorei pentru ce i se întâmplă

Tabu Tabu

Inna, cu chiloteii la vedere!

Scrie un comentariu