Home > Agenda > Inna a filmat acasa la ea pentru noul sau videoclip

Inna a filmat acasa la ea pentru noul sau videoclip

inna

Cunoascută în toată lumea, Inna sau Elena Alexandra Apostoleanu (33 de ani) pe numele ei adevărat, a avut o surpriză pentru fanii ei zilele trecute. Cel mai nou videoclip al său, filmat la piesa “Sober” a fost filmat în cel mai drag și intim loc al solistei și anume, acasă, în apartamentul său.
Solista este o nonconformistă și acum fanii ei o pot vedea și în intimitate, purtând haine sexy prin priopriul apartament. Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan – NGM Creative, producție video Loops Production. Echipa de beauty a Innei a fost formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling (s-au ocupat de ținute). ”A fost o experiență neobișnuită pentru mine, să filmez cu doar 3 persoane și la mine în casă, dar sunt mulțumită de rezultat.

inna a filmat acasa la ea

inna a filmat acasa la ea

”Sober” este una dintre piesele dragi mie și sper să vă facă să vă distrați, chiar și în casă”, a povestit Inna. Videoclipul este filmat alb negru și a strâns mulți doritori să o vadă pe solistă în intimitatea căminului ei. Piesa a fost compusă de Joachim Walker (Coldabank), Jordan Shaw, Fridolin Walcher și produsă de Freedo (Fridolin Walcher), același producător care a compus și cel mai recent single al artistei ”Not My Baby”, care a avut peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat de curând o variantă live, specială pentru Untold OverNight.

Articole asemanatoare
delia-matache
Printre schimbările din carieră, Delia a găsit o nouă metodă să facă mișcare
delia
Unde a fugit Delia cu familia pe 15 mai
inna
Inna a filmat scene periculoase cu un șarpe pentru noul ei videoclip
inna elena apostoleanu
Inna a devenit personaj animat în noul ei videoclip

Comenteaza acest articol

Inna a filmat acasa la ea pentru noul sau videoclip

by Tabu Tabu   1 min
0