Tabu
Image default
PEOPLESlider

Inna, mămică? Primele declaraţii despre sarcină: „Sunt fericită”

Inna trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric şi vrea să întemeieze o familie cu el. Chiar dacă are foarte multe proiecte, vedeta nu îşi neglijează viaţa personală, declarând că vrea să devină mamă.

Chiar dacă existau de multă vreme zvonuri că Inna şi Deliric formează un cuplu, aceștia și-au asumat recent relația. Cântăreaţa a mărturisit că are planuri mari alături de el.

„Îmi doresc să fiu mamă, am mai spus-o. Dar toate la timpul lor. Am învățat să mă bucur și mai mult de fiecare clipă, să călătoresc de fiecare dată când am ocazia, să mă bucur de momente speciale alături de oamenii dragi. Am înțeles încă o dată cât sunt de recunoscătoare că pot face ce îmi place – să fiu artist, să fiu pe scenă.”, a spus Inna, pentru Ciao.ro.

Întrebată care a fost cel mai bun sfat pe care i l-a dat mama sa în materie de relații, artista a spus că „să iubesc sincer și să fiu în relații câtă vreme sunt fericită”.

Inna, la un pas de moarte

Inna a povestit într-un interviu că a fost la un pas de moarte în copilărie, pe când avea doar patru ani și a fost aruncată într-o piscină. Deși nu știa să înoate, odată ajunsă pe fundul piscinei, și-a dat seama că nu e atât de greu și a reușit să iasă la suprafață.

„La 4 ani se întâmpla asta. M-au împins în apă și a trebuit să învăț să înot! Am început să înot pe la fundul apei, nu știu ce mi s-a părut mai ușor, mai ieșeam din când în când să iau aer”, a declarat Inna, citează ciao.ro. Artista a dezvăluit că nu i-a plăcut niciodată să meargă la grădiniță, iar motivul era că nu îi plăcea să doarmă alături de ceilalți copii.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, discursul impresionant cu care a uimit o lume întreagă

Andreea Damian

Trei designeri români își prezintă creațiile la New York

Andreea Damian

Topul actorilor cu cele mai multe scene de sex. Surpriza de pe primul loc!

Andreea Damian

Scarlett Johansson vrea să devină președintele SUA

Andreea Damian

De ce alergarea cu telefonul mobil în mână este o practică riscantă

Andreea Damian

Adela Popescu, confirmată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte vedeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu