Home > Slider > Inna a pozat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

Inna a pozat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

inna

Se știe că românca noastră care are succes internațional cu muzica ei este o nonconformistă și acceptă provcari pentru ședințele foto pe care le face sau aparițiile pentru videoclipurile ei. Și de multe ori în concertele ei Inna (33 de ani) poartă accesorii și ținute care de multe ori atrag privirile pline de admirația fanilor din întreagă lume.

Iată că de dată aceasta solista cu mare succes la fanii de afară a participat la o ședința foto pozând fără sutiem protejându-și sănii cu brațele pe care le ținea pe deasupra lor. Inna nu este pudică și nu este prima oară când pozează sexy, însă acum a stat în față camerei fără sutien.

inna sexy

inna sexy

“La cererea publicului, poză făcută cu telefonul de fotograful meu personal”, a scris Inna lângă fotografia respectivă. Solistă a mai pozat sexy în costume de baie formate din 2 piese sau dintruna sau doar în sutien dar niciodată fără acest accesoriu. Deși este mică de statură solista are farmecul ei și știe să se facă plăcută.

De-a lungul anilor a pozat în mai multe reviste pentru bărbați dar niciodată nu a renunțat la toate hainele. Inna a pozat sexy în lenjerie intimă și pentru unele din revistele din Mexic, Spania sau Japonia, țări unde are succes și unde are de susținut multe concerte pentru fanii ei.

Articole asemanatoare
delia-matache
Printre schimbările din carieră, Delia a găsit o nouă metodă să facă mișcare
delia
Unde a fugit Delia cu familia pe 15 mai
inna
Inna a filmat acasa la ea pentru noul sau videoclip
inna
Inna a filmat scene periculoase cu un șarpe pentru noul ei videoclip

Comenteaza acest articol

Inna a pozat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

by Tabu Tabu   1 min
0