Tabu
Image default
PEOPLE

Inna și Alina Eremia, sexy pentru Saga Festival

Joi seară, la Palatul Parlamentului, o mulțime de vedete s-au înghesuit să afle detalii despre cel mai nou festival de muzică electronică care va avea loc la București în perioada 5-7 iunie în parcul Izvor. La eveniment au participat o mulțime de vedete, influenceri și vedete de televiziune sau actori.

alina eremia la saga festival
alina eremia la saga festival
Inna, Alina Eremia, Diana Sar, Matei Dima – Bromania și mulți alții au participat joi seară la un eveniment special la Palatul Parlamentului, acolo unde s-a dat petrecere mare pentru a se anunță Saga Festival. Inna s-a implicat și ea în acest proiect, la fel că și Alina Eremia căci sunt fane a muzicii bune. Pentru că la acest eveniment vor veni 150 de artiști, cinci scene care vor găzdui show-uri din mai multe genuri muzicale, susținute de-a lungul a trei zile de concerte și de distracție. Primele confirmări sunt Disclosure, Don Diablo, Faithless DJ Set (Sister Bliss), Marshmello, Meduză, Alan Walker, Sam Feldt (Live), Sigala și Țiësto. Abonament (acces general – prima fază) – 199 lei.
matei dima - bromania si colegii din miami bici
matei dima – bromania si colegii din miami bici
Pentru Inna a fost a două apariție la un eveniment monden în doar câteva zile. Această a purtat o ținută lejeră și s-a simțit foarte bine. La rândul ei, Alina Eremia a purtat o ținută decupată, având o apariție extrem de sexy, Și Matei Dima sau Bromania, cum e cunoscut, a oesit la al doilea eveniment săptămâna această după premieră filmului în care a jucat și și-a scos prietenii americani cu care a colaborat pentru “Miami Bici” la festival. Actrița Diana Sar a venit și ea la festival, cu un machiaj mai altfel. 

ARTICOLE SIMILARE

Amna și-a făcut un cadou de 70.000 de euro. Arată nemaipomenit!

Tabu Tabu

N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare

Tabu Tabu

Ellen DeGeneres, decizie importantă privind cariera sa

Andreea Damian

Antonia a încins din nou Internetul cu o fotografie

Tabu Tabu

Aurelian Temişan, adevărul neașteptat despre căsnicia cu Monica Davidescu

Andreea Damian

Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”

Andreea Damian

Scrie un comentariu