Tabu
Image default
lifestyle

Înscrie-te la cursurile care îţi colorează programul after work!

Universul DallesGO pregăteşte în mai o nouă serie de cursuri interactive prin care poţi să îţi urmezi pasiunea, dar şi mizele profesionale, after work! Înscrie-te la cursurile fun în aprilie și descoperă secretele celor mai hot meserii! Go, go, go!

Dacă ești pasionat de PR, stilism și tendinte, hair-styling, make-up, comunicare online, fotografie și design interior, le poți învăța acum pe toate la cursurile after-work de la Universul DallesGO, cea mai cool opțiune de a-ți urma pasiunea profesională în timpul liber.

Pentru că Universul DallesGO este locul unde se învaţă din plăcere, pe cursanţi îi aşteaptă 12 săptămâni de cursuri interactive şi creative after work. Cursanții jonglează în paralel cu multe proiecte, seminarii și ședințe foto, toate fiind provocări care transformă cursurile într-o experiență tonică și interactivă pentru fiecare participant.

Vei avea ocazia să experimentezi şi să afli tips & tricks de la profesori de top.

Cursurile interactive sunt coordonate de: Ovidiu Buta, fashion director GQ și critic de modă – Stilism & Tendințe în Modă / modul AvansațiIrina Markovits, consultant de stil – Stilism & Tendințe în Modă / modul ÎncepătoriDiana Ionescu, fashion make-up artist – Make-upCornel Lazia, fotograf recunoscut atât pentru proiectele sale comerciale, cât și pentru expozițiile de autor – Fotografie, Gett’s Artistic Team – echipa de hairstiliști din saloanele Gett’s care coordonează cursurile de Hairstyling, Irina Neacşu, arhitect cu un portofoliu remarcabil de premii câștigate și fondatorul unui business de amenajări interioare – Design Interior, Ioana Manoiu, co-founder GMP PR – coordonatorul cursurilor de PR şi Bogdana Butnar, Industry Manager Google Romania – care va susţine cursurile de Comunicare Online.

După trei ani, cinci sezoane și peste 600 de cursanti, platforma de learning şi hobby de la Universul DallesGO continuă să se dezvolte și să le rezerve cursanților o experiență din ce în ce mai interactivă și full access la cele mai creative nume din industrie, cota de popularitate a cursurilor crescând cu fiecare ediție.

Pentru că Universul DallesGO este un mediu creativ în care tinerele talente sunt recrutate și promovate, studenții beneficiază de o reducere de 20% pentru înscrierea la cursurile din portofoliu.

Alege-ţi cursul preferat şi grăbește-te să te înscrii până la sfîrșitul lunii aprilie pe www.dallesgo.ro și la 0769 041 711.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Natalia Oreiro, la plaja. Uite ce trup are!

TOP 10 celebrițăți posesoare de câini

realitatea

Pink Diva se apucă de pictură

realitatea

Pronosticuri pentru castigatorul selectiei EUROVISION

Ghici cine le zâmbește fotografilor

realitatea

Cannes – primii pași

realitatea

Scrie un comentariu