Tabu
Image default
lifestyle

Inspira prin gestul tau

Nu se poate sa nu fi avut in copilarie un vis mare; sa-ti doresti sa fii balerina sau actrita sau cântareata. Nu se poate ca acum ajunsa adult sa nu stii pe cineva care inca mai viseaza sa-si puna in practica un talent ramas neexploatat. Adu-ti aminte de bucuria visului tau de copil sau uita-te la cei din jurul tau si la pasiunile lor care au ramas neexploatate pentru ca n-au gasit oglinda care sa le arate lumii.

Nu ti-ar placea sa stii ca ai ajutat la indeplinirea visului unui artist?

Din octombrie, Tchibo a lansat proiectul „Inspira prin gestul tau” prin care doreste sa incurajeze tinerele talente si sa lanseze proiecte artistice memorabile, exemple de creativitate si originalitate. Astfel, la fiecare pachet de cafea Tchibo cumparat, compania producatoare a cafelei va contribui la sustinerea a 3 domenii ale artei – fotografie, design interior si creatie de genti –, ajutand la indeplinirea proiectelor a trei artisti aflati la debut. Si la lansarea acestora pe piata.

Tinerii aflati la debut isi pot inscrie proiectele pe site-ul  www.inspirapringestultau.ro, iar publicul le voteaza. Tabu este promotorul si sustinatorul sectiunii fotografie, asa ca iata cateva dintre proiectele inscrise in luna octombrie.

 

Looking for love

Artist: heas

Un zambet, o sclipire in ochi, o imbratisare, un sarut, un ajutor. Iubirea pare accesibila, dar de cele mai multe ori o ratam. Avem nevoie de ea, dar nu trebuie sa fortam nimic, doar asteptam.Toata lumea cauta iubire. Proiectul prezinta diverse ipostaze ale acestei cautari.

Satwa Guna

Artist CioNorbu

Pornit acum 6 ani, proiectul Satwa Guna, strabate pe rand culturile romane, europene, kirghize, kazakhtsaneze, azere, Federatiilor Ruse, peruviene, indiene, tibetane, nepaleze, chineze, thailandeze, cambodiene, laosiene, vietnameze si arata asemanarile de cultura, credinta, traditie, porturi, obiceiuri, activitati spirituale din toate aceste zone.

Portretizarea in fotografie a celor 7 pacate  

Artist Vlad

Proiectul este impartit in doua etape si urmareste pe langa portretizarea si stilizarea celor sapte pacate capitale, imersiunea privitorului in imagine. Pacatul ia forma umana prin intermediul a sapte modele feminine.

Poate cel mai spectaculos proiect inscris pana acum, care are un concept bine stabilit, atat vizual, cat si la nivelul mesajului transmis, este cel care se numeste Eseu despre conservare, artist: persi

Borcanul transformat din obiect banal in instrument de observatie; un eseu despre de ce pastram un lucru, satisfactia de a controla omniprezentele forte ale descompunerii, fascinatia de a ne exercita captivitatea. Borcanul transformat intr-o vitrina, tradandu-ne dorintele, fascinatiile, amintirile si pretentiile.

În primele 10 zile ale campaniei erau deja inscrise 22 de proiecte in sectiunea fotografie, multe dintre ele trecand de granita celor 100 de voturi din partea cititorilor (cel mai votat proiect avea, pe 10 octombrie, 307 sustinatori). Cum cele mai multe dintre proiecte sunt mai degraba expunerea unor amintiri, e loc pentru idei inspirate de moda sau de pictura, pentru ca realitatea apropiata e cel mai usor de „prins” si  e si cea mai frecventata cale in fotografie.

În paginile revistei noastre veti putea vedea de-a lungul desfasurarii campaniei, cele mai spectaculoase dintre proiectele inscrise in competitia pentru fotografie. Pe www.inspirapringestultau.ro puteti vedea insa, in timp real, toate proiectele inscrise din toate categoriile si puteti vota preferatele voastre.

La sfarsitul campaniei, in ianuarie, castigatorul din sectiunea fotografie va fi regasit intr-un pictorial in revista.  Nu uita, insa, ca si daca nu ai talent la fotografie, poti inspira prin gestul tau si poti ajuta tinerii artisti sa debuteze. La fiecare pachet de cafea Tchibo cumparat, compania producatoare a cafelei va contribui la sustinerea a 3 domenii ale artei – fotografie, design interior si creatie de genti.
Viziteaza www.inspirapringestultau.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

DANIELA CRUDU are o sosie XXX! FOTO

realitatea

Totul despre Brad Pitt in W magazine

realitatea

Marc Jacobs s-a logodit

realitatea

Shopping urban

realitatea

Cele mai (ne)așteptate 25 de filme pentru 2010. Åži după.

realitatea

Britney Spears are din nou probleme cu kilogramele

realitatea

Scrie un comentariu