Tabu
Image default
FASHION

Inspira-te din stilul Simonei Halep

Romanca de doar 23 de ani a reusit sa aduca numele tarii noastre pe buzele oamenilor din intreaga lume. Insa, o data, cu victoriile cu care si-a ingenunchiat unele dintre cele mai puternice jucatoare din lumea tenisului, Simona Halep a devenit un exemplu demn de urmat, de la firea sa modesta, mereu atenta cu fanii ei, pana la stilul sau vestimentar. Este recunoscuta si apreciata deopotriva pentru look-urile sale discrete, din care nu lipsesc aproape niciodata pantofii sport. Acest stil a devenit tot mai popular in ultimii an. Iar pantofii de alergat purtati la o fusta sau o rochie nu mai starnesc priviri ciudate, ba dimpotriva, marii designeri dau aprobator din cap.

Pentru 2015, tendintele aduc un omagiu confortului, ceea ce face ca stilul sport sa isi pastreze locul in atentia noastra, iar pantofii sport se vor regasi in cele mai neasteptate combinatii. Acum, la inceput de an, DEICHMANN iti recomanda cateva combinatii din care te poti inspira.

Pentru ca iubim pantofii si tu meriti sa arati mereu bine!

ARTICOLE SIMILARE

8 reguli de aur pe care trebuie să le urmeze toate femeile atunci când poartă pantofi cu toc

Andreea Damian

Exclusiv! BIANCA isi distruge rochia de mireasa …in TABU

realitatea

5 piese vestimentare care te ajută să obții stilul californian al lui Meghan Markle

Andreea Damian

Carine Roitfeld lucrează freelance pentru Chanel şi Fendi

realitatea

Păpușa Karl Lagerfeld, cultul personalității sau doar excentricitate?

realitatea

Porți sutienul potrivit ?

realitatea

1 comentariu

Inspira-te din stilul Simonei Halep | Femininne 21 January 2015 at 9:07

[…] Romanca de doar 23 de ani a reusit sa aduca numele tarii noastre pe buzele oamenilor din intreaga lume. Insa, o data, cu victoriile cu care si-a ingenunchiat unele dintre cele mai puternice jucatoare din lumea tenisului, Simona Halep a devenit un exemplu demn de urmat, de la firea sa modesta, mereu atenta cu fanii ei, pana la stilul sau vestimentar. Este recunoscuta si apreciata deopotriva pentru look-urile sale discrete, din care nu lipsesc aproape niciodata pantofii sport. Acest stil a devenit tot mai popular in ultimii an. Iar pantofii de alergat purtati la o fusta sau o rochie nu mai starnesc Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu