Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Inspirații deco | Casa este organizată ca o nouă oază de verdeață

Casa este noua grădină secretă? Abundența modelelor florale, a formelor organice și a altor fibre vegetale din decor tinde să demonstreze că natura ignoră pereții și interferează cu interiorul. În primul rând prin imagini de fundal, care sunt ferestre panoramice, reale, pe peisaje imaginare.

Diverse obiecte suflă, de asemenea, o briză din pajiștile și pădurile din sufragerie, bucătărie, dormitoare: farfurii imprimate cu frunze, lenjerie de masă și accesorii decorate cu palmieri, veioze sub formă de plante.

Reflectă fenomenul dorința de „respirație de aer proaspăt”, atunci când regulile de sănătate ne împiedică să ieșim în antură? Pentru designerul de interior Oscar Lucien Ono, acest val verde nu poate fi explicat doar de acest context fără precedent.

„În decor, există cicluri, iar natura a străbătut-o deja de mai multe ori. Mă gândesc, de exemplu, la perioada Art Nouveau. Este adevărat că acum mai bine de un an am văzut apariția dorinței de a „reveni pe pământ”, cu nuanțe de maro, o cerere puternică de ceramică. Această mișcare ar fi putut fi catalizată de probleme de mediu”, spune decoratorul, potrivit Madame Le Figaro.

Numită „Empreinte”, un tribut adus lemnului Visconti amplasat în Saint-Germain-des-Prés, la Paris, această creație evocă inelele unui copac. „Ceea ce se schimbă este că această natură nu mai este brută, acum este abundentă”, adaugă Oscar Lucien Ono, care a proiectat un mozaic. O schimbare de stil care vă face să doriți să creați o scenă nouă.

ARTICOLE SIMILARE

L’Oreal, măsură extraordinară pe fondul revoltei mondiale anti-rasism

Andreea Damian

Fostul soţ al Dianei Dumitrescu va deveni TATĂ! Iubita lui este însărcinată

Nicoleta Luciu a lesinat iar de foame! “Aia din Africa nu mananca nimic si nu mai mor”

Cum să-ţi faci singură manichiură leopard

Tutorial make-up: Transforma-te de Halloween!

realitatea

Costumele din „Prietenii tăi (Friends)” vor fi scoase la licitație pentru o cauză LGBTQ

realitatea

Scrie un comentariu