Tabu
lifestyle

INSPIRED dă startul la creativitate

INSPIRED este un concurs de idei online. Principala platforma de desfasurare a competitiei este www.concurs-inspired.ro , in perioada 1 octombrie – 4 decembrie 2009.

Concursul isi propune identificarea, evaluarea si lansarea valorilor autentice in mai multe domenii artistice. INSPIRED este creatorul contextului favorabil promovarii acestor talente si le sprijina concret prin insertia lor in mediul profesional. "De prea multe ori talentele se implinesc profesional in afara tarii sau se pierd. Trebuie sa construim o legatura puternica intre tineri si industriile romanesti, profitabila pentru ambele parti, pentru a ne putea crea singuri viitorul”, a declarat Andrei Pena, Director General al MMG.

Aflat deja in cel de-al 3-lea an de existenta, INSPIRED a adunat un vast portofoliu de talente, a adus alaturi oameni si companii de mare valoare, care sustin concret aceasta actiune, prin suport teoretic si material. Concursurile INSPIRED vizeaza tineri dornici de afirmare si constienti de valoarea lor, creativi si informati, flexibili, permanent adaptabili la nou, generatori de schimbare. 

ARTICOLE SIMILARE

Gateste simplu, rapid si usor cu Tefal Intuition

Ricky Martin se insoara

realitatea

Amenințarea succesului

realitatea

Scrie un comentariu