Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Instagram, schimbare majoră! Ce funcție importantă dispare. Influencerii, cei mai afectați

Instagram retrage funcția de „swipe-up”, de la 30 august 2021, prin care oamenii pot accesa pagini web din Insta Stories. În locul ei, Instagram va oferi stickere cu link. Astfel, utilizatorii pot da click pe stickerul cu link și pot accesa conținutul web dorit.

Motivul pentru care se elimină această funcție este pentru că dorește să le ofere utilizatorilor de Instagram mai multă libertate în crearea de conținut, având în vedere că stickerele se pot formata după bunul plac.

Update-ul are la bază un test pe care compania l-a inițiat vara aceasta. În iunie 2021, Instagram începuse să testeze funcția de stickere cu link pentru mai mulți utilizatori, nu doar pentru cei care aveau deja opțiunea de „swipe-up” (adică utilizatorii de Instagram care aveau cel puțin 10.000 de followers).

Acum, Instagram a spus că stickerele cu link vor fi accesibile pentru cei care aveau funcția de swipe-up și înainte. Totuși, compania încă evaluează dacă funcția va fi oferită și altor utilizatori ai platformei sociale.

„Update-ul acesta ne va ajuta să ne dăm seama dacă este o decizie bună, înainte să le oferim mai multor oameni acces la aceasta”, a spus un purtător de cuvânt al companiei pentru The Verge.

ARTICOLE SIMILARE

PERONI DIARIO – La Dolce Vita

Orgasmul clitoridian vs. orgasmul vaginal. And the Winner Is…

realitatea

Starurile plâng decesul celebrului jucător de baschet Kobe Bryant

Andreea Damian

Are 51 de ani, dar ARATĂ de 20! O VEDETĂ autohtonă le DĂ CLASĂ DIVELOR din lumea mondenă

Cea mai periculoasă modă a verii: arsuri solare pe piele sub formă de desene artistice

Andreea Damian

RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!

Scrie un comentariu