Tabu
LIFESTYLE Slider

„Insula orgiilor”, destinația interzisă a Italiei fascinează turiștii

insula

Cu ape de un verde smarald, cer albastru și un peisaj accidentat, Insula italiană Zannone are tot ce v-ați aștepta de la o destinație aproape pustie. Marea atracție, în afară de frumusețea naturală a insulei, este trecutul său întunecat.

Zannone este cunoscută de cei care locuiesc pe insulele alăturate ca locul unde se organizau petreceri ce amintesc de filmul lui Stanley Kubrick, „Eyes Wide Shot”. Totul a pornit în anii ’60, de la marchizul Casati Stampa, care, alături de soția sa, fosta actriță Anna Fallarino, vizitau o vilă de pe insulă, pe care o închiriau de la stat. Ei organizau acolo petreceri de sex, unde participa aristocrația italiană de la vremea aceea, potrivit CNN.

„El era un bărbat indecent, un aventurier căruia îi plăcea să o privească și să o fotografieze pe soția sa făcând sex cu alți bărbați, mai tineri”, spune Aniello, un bărbat care duce turiștii cu barca pe insulă.

Insula era atunci o destinație secretă, unde se țineau petreceri mascate, aproape în fiecare weekend. Invitații beau mult alcool și deseori făceau baie goi în piscina vilei. Există zvonuri că vila avea o cameră ascunsă, de unde cei ce-i călcau pragul erau spionați când făceau sex.

Rezidenții unei insule apropiate povestesc că știau despre ce întâmplă acolo, însă „niciodată nimeni nu a spus niciun cuvânt despre asta”. Jocul erotic s-a încheiat tragic însă, în 1970, atunci când Anna s-a îndrăgostit de unul dintre mulții ei iubiți tineri. Marchizul i-a împușcat pe amândoi și apoi s-a sinucis.

ARTICOLE SIMILARE

Gwyneth Paltrow vinde pe Internet suplimente periculoase pentru gravide

Andreea Damian

Will Smith, impresionat de cel mai frumos gest din istoria sportului: „M-a făcut să plâng”

Andreea Damian

Valentina Pelinel a rupt tacerea si spune ADEVARUL despre relatia cu BOUREANU

Ce suma fabuloasa pierde Banica jr daca pleaca de la “Dansez pentru tine”!

O soluţie la îndemână pentru problema câinilor

Andreea Balan are un nou iubit!

Scrie un comentariu