Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

„Insula orgiilor”, destinația interzisă a Italiei fascinează turiștii

Cu ape de un verde smarald, cer albastru și un peisaj accidentat, Insula italiană Zannone are tot ce v-ați aștepta de la o destinație aproape pustie. Marea atracție, în afară de frumusețea naturală a insulei, este trecutul său întunecat.

Zannone este cunoscută de cei care locuiesc pe insulele alăturate ca locul unde se organizau petreceri ce amintesc de filmul lui Stanley Kubrick, „Eyes Wide Shot”. Totul a pornit în anii ’60, de la marchizul Casati Stampa, care, alături de soția sa, fosta actriță Anna Fallarino, vizitau o vilă de pe insulă, pe care o închiriau de la stat. Ei organizau acolo petreceri de sex, unde participa aristocrația italiană de la vremea aceea, potrivit CNN.

„El era un bărbat indecent, un aventurier căruia îi plăcea să o privească și să o fotografieze pe soția sa făcând sex cu alți bărbați, mai tineri”, spune Aniello, un bărbat care duce turiștii cu barca pe insulă.

Insula era atunci o destinație secretă, unde se țineau petreceri mascate, aproape în fiecare weekend. Invitații beau mult alcool și deseori făceau baie goi în piscina vilei. Există zvonuri că vila avea o cameră ascunsă, de unde cei ce-i călcau pragul erau spionați când făceau sex.

Rezidenții unei insule apropiate povestesc că știau despre ce întâmplă acolo, însă „niciodată nimeni nu a spus niciun cuvânt despre asta”. Jocul erotic s-a încheiat tragic însă, în 1970, atunci când Anna s-a îndrăgostit de unul dintre mulții ei iubiți tineri. Marchizul i-a împușcat pe amândoi și apoi s-a sinucis.

ARTICOLE SIMILARE

Cele cinci semne ale zodiacului care își vor întâlni iubirea adevărată întâmplător

Andreea Damian

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

Andreea Damian

Bianca si Victor planuiesc o luna de miere exotica! Vezi ce destinatie au ales

Vrei să crești un copil puternic din punct de vedere mental? Încetează acum să mai faci aceste 5 lucruri

Andreea Damian

Surpriză totală! Diana Bulimar a făcut un pas important, după doar șase luni de relație

Andreea Damian

Vestea momentului! Vlad Gherman o duce la altar pe Oana Moșneagu

Andreea Damian

Scrie un comentariu