Tabu
Image default
PEOPLE

Întâlnire de gradul 3 între solistul Connect-R și actorul Dorel Vișan

Primul e unul dintre cântăreții îndrăgiți din showbizzul autohton, care a lansat hitul “Eu vara nu dorm”. Al doilea, este unul dintre marii actori ai României, care a jucat în filme precum “Senatorul melcilor”. S-ar părea că între cei doi n-ar există nicio legătură, însă va înșelați.

Pentru că se pare, solistul Ștefan Relu Mihalache i-a făcut o vizită marelui actor, acolo unde locuiește. Iar Conect-R a făcut o fotografie cu maestrul Dorel Vișan, a publicat-o pe rețelele de socializare și a scris următorul text sub ea. “Întâlnire de gradul 3 cu Maestrul Dorel Vișan! Care mi-a oferit onoarea de a recita din poezia sufletului lui pe o piesă de pe noul album!!! Urmează ceva foarte fin!! Mulțumesc maestre!!!”, a scris Relu, iar mesajul său a primit peste 7000 de aprecieri și multe comentarii. Pe 18 iulie, de la ora 20, artistul se va întâlni cu fanii la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Național București! “Vine ca o gură de oxigen pentru mine pentru că de 12 ani de zile mă hrănesc cu live-ul!” Connect-R abia așteaptă să se întâlnească cu fanii pentru că celebrul artist urmează să susțină pe 18 iulie primul concert după pandemia de Coronavirus! Acesta va avea loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Național București (Fostul Teatru de Vară 23 August), acolo unde Connect-R va urca pe scenă începând cu ora 20.00. Ce spune artistul despre concert și cât de tare l-a așteptat? “E primul concert după o pauză destul de mare. Mai cu seamă că anul trecut am făcut Sala Palatului și a fost un real succes și noi ne-am pregătit cumva și pentru anul ăsta! Tocmai din acest motiv oamenii trebuie să vină, mai ales cei care au fost dar și cei care nu au fost anul trecut la Sala Palatului pentru că emoția unui live nu

dorel visan si connect-r
dorel visan si connect-r

poate fi înlocuită cu niciun concert online, sau mai știu eu ce drive sau să stai în mășînă și să te bucuri claxonând. Așa că invit pe toată lumea să vină pe 18 iulie la Centrul Cultural „ Mihai Eminescu” din Parcul Național București pentru emoția aia unică a unui concert live!”, spune artistul care se bucură de faptul că a mai început să se miște treaba cu concertele. Începând cu dată de 18.07.2020, pe scena Centrului Cultural “Mihai Eminescu” vor evolua cei mai în vogă artiști ai momentului, printre care amintim: Lora, Connect-R, Bibi, Amna& Edward Sanda, Bere Gratis, Doddy, Maximilian, Sore, Dj Project, Iris, Cabron, Ducu Bertzi, Shift, etc. Evenimentul este organizat de Sprint Music și a fost structurat că o serie de spectacole de teatru pentru copii și spectacole artistice cu artiști renumiți de muzică pop-rock, dance, hip-hop, folk, muzică populară, etc. De asemenea, evenimentele sunt organizate la ore diferite astfel încât să nu se creeze aglomerație. Mai multe informații despre aceste evenimente gășiți pe iabilet.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arăta „Gianina” în urmă cu 10 ani și ce sărbătorește vedeta înainte de Paște

Tabu Tabu

Soția lui Chef Florin Dumitrescu, melancolică!

Tabu Tabu

Noi dezvăluiri: David Bowie a sedus două fete și a vrut să facă sex cu ele pe melodia „Let’s Dance”

Andreea Damian

Actorul Anghel Damian recunoscut oriunde ar merge

Tabu Tabu

Ce poveste specială au graviduța Roxana Blagu (ex-Trident) și prietenele ei

Tabu Tabu

Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson

Andreea Damian

Scrie un comentariu