Home > Lifestyle > Intalnire dramatica intre Antonia si fetita ei, dupa 5 luni: “Mi-a zis sa pun mana pe inima ei”

Intalnire dramatica intre Antonia si fetita ei, dupa 5 luni: “Mi-a zis sa pun mana pe inima ei”

Revista Ciao publica un interviu sfasietor cu Antonia, aflata la mii de kilometri departare de fetita ei. Cantareata si Maya au petrecut cinci ore intr-o camera de hotel, la Roma, dupa cinci luni in care s-au vazut doar pe ecranul calculatorului.

Antonia a avut concert in Italia si l-a rugat pe Vincenzo sa o lase sa-si vada copila, macar pentru cateva ore.
antonia 2
La intoarcerea in Romania, si-a deschis sufletul in fata jurnalistilor de la revista Ciao.”Cea mica e in Italia, am vazut-o chiar azi, inainte sa vin aici.  Am avut concert la Roma si m-am vazut cu ea putin. Am stat cu ea in camera de hotel.Cand m-a vazut, m-a luat in brate si mi-a zis sa pun mana pe inima ei” a povestit Antonia pentru revista Ciao.

“Lumea nu intelege. De multe ori, judeca repede si imi reproseaza ca nu o vad mai des, dar mie mi se rupe sufletul tocmai pentru momentul asta cand ma despart de ea si ea plange. Asta ma distruge pe mine, sa ma tot joc cu sentimentele ei, sa plec, sa vin, si de-aia, prefer s-o am langa mine”  s-a confesat Antonia in fata jurnalistilor de la revista Ciao.

Articole asemanatoare
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO
ANTONIA – marele retus in Photoshop
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!

2 Responses

  1. Andrei

    Si de ce nu stai in Italia sa incerci sa intri pe piata de acolo si sa o vezi zilnic? Interesant cum si tu plangi dupa copil dar alegerea de a sta in alta tara – ca si a pupezei de Monica Gabor – va apartine!

Comenteaza acest articol

Intalnire dramatica intre Antonia si fetita ei, dupa 5 luni: “Mi-a zis sa pun mana pe inima ei”

by realitatea   1 min
2