Home > Agenda > stiri > Intell Psy Group organizează The National Conference of Business Psychology

Intell Psy Group organizează The National Conference of Business Psychology

Mediul de afaceri din ziua de azi este unul cat se poate de activ. Fie ca vorbim despre femei pe posturi de conducere importante, fie ca vorbim despre barbati care preiau din ce in ce mai multe sarcini importante vorbim despre un mediu de afaceri in care greselile nu sunt premise …poate si pentru ca au pretul unei vacante in Bahamas.

In timp ce unii isi iau carti de specialitate pentru aprofundarea unor cunostinte, altii urmeaza cursuri pe anumite domenii, iar altii se bazeaza pe o intuitie divina bazata pe experienta proprie. Indiferent ce ce tip esti nu poti rata o conferinta de anvergură care reuneşte psihologia cu mediul de afaceri din Romania. La baza ei sta managementul integrat al informatilor cu semnificatie psihologica.

Pe langa speaker-ii de top pentru care nu trebuie sa ratati conferinte, se afla si lansarea conceptul original Business Intelligence Psychology. Un concept ce ofera prin intermediul diviziilor sale servicii integrate de business coaching, profiling, research, consiliere, terapie si resurse umane.

Evenimentul va avea loc pe data de 9 aprilie 2013, la Phoenicia Grand Hotel începând cu ora 09:00. Gazda evenimentului va fi nimeni altul decat Ion Duvac, Preşedinte al Intell Psy Synergic Group si fondator al Psychological Profiler Academy.

Speaker-ii conferinței sunt personalitati de marca din mediul academic din mediul de afaceri intern, cat si international.Richard Scase, profesor emerit (Kent Business School), Dan Alex Petrovici, conferenţiar dr. în Marketing (Kent Business School), Cătălin Harnagea, CEO Icar Business Research, fost director al Serviciului de Informaţii Externe, Daniel Laurenţiu Ştefan, lect. univ. dr. (Universitatea Dimitrie Cantemir, Bucureşti) si Ion Duvac, prof. asoc. dr. (Universitatea din Bucureşti), președinte și CEO Intell Psy Group sunt numai cateva din personalitatile care vor fi un punct important pentru cariera ta.

Articole asemanatoare
Cum scapi de stresul cauzat de știrile bombastice în cinci pași simpli
Galliano, un nou inceput alaturi de Maison Martin Margiela
Iulia Vantur si-a luat adio: “Nu mă mai întorc la Ştirile ProTV!”
Laura Nureldin: “Să castrăm pedofilii!”

Comenteaza acest articol

Intell Psy Group organizează The National Conference of Business Psychology

by   1 min
0