Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?

Temperaturile foarte ridicate de afară te fac să transpiri mult și cauți disperată soluții pentru rezolvarea acestei probleme. Injecţiile cu botox menţin axilele uscate, spun experții în beauty. Pare o fiță să î’i injectezi botox la subraț, dar tratamentul chiar dă roade. Toxina botulinică blochează glandele sudoripare pentru şapte-opt luni, ba chiar un an. Singurul inconvenient al unui astfel de tratament poate fi costul piperat care ajunge la 500 de euro.

Chrissy Teigen este o fană a acestei proceduri. Recent, modelul a postat o serie de videoclipuri pe Instagram Stories din timpul unei astfel de intervenții. „Cu adevărat cea mai bună mișcare pe care am făcut-o vreodată”, a spus ea. Vedeta e entuziasmată că poate în sfârșit să poarte din nou îmbrăcăminte din mătase, fără să o păteze de transpirație.

Transpirația excesivă este cunoscută și sub denumirea de hiperhidroză și este efectiv rezultatul supra-stimulării glandelor sudoripare. În timp ce transpirația excesivă este o problemă comună și uneori se ameliorează odată cu vârsta, există unele tratamente care pot ajuta, inclusiv toxina botulinică.

Procedura e noninvazivă și necesită multiple injecții mici de botox la câțiva centimetri de distanță la subraț. Pentru hiperhidroză, botoxul poate fi utilizat la axile, dar poate fi folosit și în alte zone predispuse la transpirație. Aceasta include palmele (mâinile), tălpile (picioarele), fruntea, scalpul și alte zone mai delicate, cum ar fi pliul inframamic (sub sân) și scrot.

Pentru a gestiona transpirația excesivă, experții recomandă să purtați haine potrivite care minimizează transpirația, șosete care absorb umezeala și pe care să le schimbați de cel puțin două ori pe zi și să purtați încălțăminte din piele. De asemenea, puteți folosi antiperspirante mai puternice în loc de deodorant și să încercați să utilizați înlocuitori de săpun care sunt mai blânzi cu pielea.

ARTICOLE SIMILARE

Stephen King continuă lupta virtuală cu Donald Trump dar nu iartă nici NRA

Dora Constantinovici

Miley Cyrus dezvaluie de ce vrea mereu un nou look

Meghan Markle, viaţă grea la palat: se simte stresată și frustrată

Andreea Damian

Oprah Winfrey, vilă de 8 mil. $ pe o insulă din Pacific. Interiorul e de vis. FOTO

Andreea Damian

Cum a ajuns Carmen Bruma sa se ingrase 30 de kilograme in doua luni! “Asa a inceput calvarul”

Lidia Buble, în conflict cu tatăl ei din cauza iubitului cubanez

Andreea Damian

1 comentariu

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează? - Stiri eZZ 16 August 2019 at 15:17

[…] Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?, torul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu