Tabu
BEAUTY Slider

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?

botox

Temperaturile foarte ridicate de afară te fac să transpiri mult și cauți disperată soluții pentru rezolvarea acestei probleme. Injecţiile cu botox menţin axilele uscate, spun experții în beauty. Pare o fiță să î’i injectezi botox la subraț, dar tratamentul chiar dă roade. Toxina botulinică blochează glandele sudoripare pentru şapte-opt luni, ba chiar un an. Singurul inconvenient al unui astfel de tratament poate fi costul piperat care ajunge la 500 de euro.

Chrissy Teigen este o fană a acestei proceduri. Recent, modelul a postat o serie de videoclipuri pe Instagram Stories din timpul unei astfel de intervenții. „Cu adevărat cea mai bună mișcare pe care am făcut-o vreodată”, a spus ea. Vedeta e entuziasmată că poate în sfârșit să poarte din nou îmbrăcăminte din mătase, fără să o păteze de transpirație.

Transpirația excesivă este cunoscută și sub denumirea de hiperhidroză și este efectiv rezultatul supra-stimulării glandelor sudoripare. În timp ce transpirația excesivă este o problemă comună și uneori se ameliorează odată cu vârsta, există unele tratamente care pot ajuta, inclusiv toxina botulinică.

Procedura e noninvazivă și necesită multiple injecții mici de botox la câțiva centimetri de distanță la subraț. Pentru hiperhidroză, botoxul poate fi utilizat la axile, dar poate fi folosit și în alte zone predispuse la transpirație. Aceasta include palmele (mâinile), tălpile (picioarele), fruntea, scalpul și alte zone mai delicate, cum ar fi pliul inframamic (sub sân) și scrot.

Pentru a gestiona transpirația excesivă, experții recomandă să purtați haine potrivite care minimizează transpirația, șosete care absorb umezeala și pe care să le schimbați de cel puțin două ori pe zi și să purtați încălțăminte din piele. De asemenea, puteți folosi antiperspirante mai puternice în loc de deodorant și să încercați să utilizați înlocuitori de săpun care sunt mai blânzi cu pielea.

ARTICOLE SIMILARE

Şi-a şters rimelul pentru prima oră, după 25 de ani. E îngrozitor ce i s-a întâmplat

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 2)

realitatea

Academia Americană de Film a anunțat cine va fi gazda Oscarurilor 2019

Andreea Damian

1 comentariu

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează? - Stiri eZZ 16 August 2019 at 15:17

[…] Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?, torul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu