Tabu
lifestyle

Ultimul interviu al lui ADRIAN NASTASE inainte de a se impusca

Adrian Năstase a acordat ieri un interviu pentru www.jurnalul.ro, cu doar câteva ore înainte de a primi sentinţa definitivă prin care a fost condamnat la doi ani de închisoare.

Interviul a fost acordat cu ocazia zilei de naştere a fostului premier, ce împlineşte mâine 62 de ani.

Adrian Năstase mărturiseşte, printre altele, că nu regretă nicio decizie luată pe plan profesional, precizând că una dintre cele mai mari dorinţe ale sale este aceea de a se face dreptate

“Mai în glumă, mai în serios, aş spune că, la câte s-au scris şi vorbit în ultimii ani despre mine, sunt ca o carte deschisă. Acesta este, de altfel, unul din riscurile vieţii politice, faptul că eşti în permanenţă în vizorul opiniei publice. Iar când nu stau colegii dumneavoastră din presă cu ochii pe noi, stau alţi băieţi cu ochiul şi timpanul aţintite atent. Din păcate fără succes pentru ei, pentru simplul motiv că întotdeauna am fost transparent cu toate aspectele şi palierele vieţii mele”, a declarat el.

Este pasionat de apicultură

În interviul acordat, Năstase subliniază des faptul că este un om normal cu pasiuni simple.
Lumea a avut ocazia să afle că nu îmi plac doar tablourile, ci am o pasiune pentru apicultură, că mi-am petrecut bună parte a copilăriei în vie, la cules de struguri, că nu mă dau în lături de la muncile gospodăreşti atunci când sunt la Cornu, că, în fine, încerc pe cât se poate de mult să am o viaţă normală, în cadrul căreia să mă gândesc cu încredere şi speranţă la ziua de mâine şi să nu regret niciodată ziua de ieri.

Mi-ar face mare plăcere să cred că nu împlinesc, neapărat, aceşti 62 de ani, ci că ei au darul de a mă împlini pe mine, în sensul în care, fiecare inel care se adaugă la trunchiul vârstei vine şi cu un plus de verticalitate, înţelepciune şi bună percepţie a mediului din jur. Iar în toate aceste zile sper să am, cât mai mult posibil, familia alături de mine.a dezvăluit Adrian Năstase.

Citeşte interviul complet pe jurnalul.ro

Din punct de vedere profesional, politic, am mai spus-o şi o repet, nu am ce regreta. Fiecare decizie pe care am luat-o trebuie privită în contextul mai amplu al acelor vremuri, iar istoria va avea grijă, sunt convins de asta, să aducă ordine la nivelul percepţiei publice, în acest sens”, mai spus Năstase”,

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan, din nou în pericol de a ajunge la închisoare

realitatea

Christina Aguilera: Nu am fost o sfântă în timpul căsniciei!

realitatea

Lifestyle debut: Coca Zaboloteanu

realitatea

Scarlett Johansson, mai sexy decât Brigitte Bardot

realitatea

GABRIELA CRISTEA explica DIETA prin care a slabit 10 kg!

Lora se opereaza la “Mecca bolnavilor de cancer”. Vezi ce diagnostic a primit cantareata

Scrie un comentariu