Home > Agenda > stiri > Interviu cu Levi Poulter, antrenor de fitness și actor

Interviu cu Levi Poulter, antrenor de fitness și actor

Tabu.ro: Care este povestea lui Levi Poulter?


LP: Majoritatea persoanelor văd fotografiile sau filmele mele și cred că mă cunosc. Adevărul este că ei văd doar o parte din viața mea. Nu vreau să fiu înțeles greșit îmi place tot ceea ce fac, dar de trăit, trăiesc ca să mă bucur de viață. Nu sunt exhibiționist, sunt de fapt liniștit, îmi place să stau acasă sau să petrec timp cu prietenii. Barurile și cluburile sunt fun, dar în moderație. Ce-mi place cu adevărat este să-mi petrec timpul cu prietenii, familia și animalele mele.

 

Tabu.ro: Ce campanii recente ai văzut și ai exclamat: vreau să fiu și eu în ele?


LP: Mi-au plăcut cu adevărat campaniile Dolce & Gabbana. La fel și campaniile pentru parfumuri Tom Ford și cele de la Dirk Bikkembergs. Toate au în comun bărbați frumoși și mi-aș dori să fac și eu parte din ele.

 

Tabu.ro: Ai fost ales modelul anului 2009 la Men at Play. Ce te-a convins să intri în concurs?


LP: Un prieten din UK mi-a spus despre concurs și m-a întrebat dacă nu vreau să aplic. Asta am și făcut. Cred că MAP este o companie minunată. Îmi plăceau produsele și marketingul MAP dinainte să am ocazia să-i cunosc pe patroni, și deși am avut oferte similare de la alte companii, pentru un motiv sau altul, nu m-am simțit la fel de confortabil ca în colaborarea cu MAP. Admir tot ce fac ei și mai ales angajamentul lor pentru cercetarea și întrajutorarea în domeniul HIV/SIDA.

 

Tabu.ro: Recent, cu ocazia International Coming Out Day, ți-ai încurajat cititorii site-ului www.miamilevi.com să scrie despre experiențele lor de coming-out și ai povestit și experiența ta personală. Ce sfat ai pentru persoanele care sunt în această etapă a vieții lor?


LP: Este viața ta. Tu trebuie s-o trăiești, și trebuie s-o trăiești pentru tine. Dacă vrei să-ți faci coming-outul, fă-o! Dacă în proces pierzi prieteni sau îți pierzi familia, e numai decizia lor. Trăim relații în care suntem elevi și profesori și la un moment dat într-o relație e posibil să nu mai ai cum să crești, nu mai ai ce preda și nici ce învăța. Amintește-ți doar că tu ai controlul asupra vieții tale.

 

Iubește oamenii necondiționat și asta se va răsfrânge și asupra ta. Uită-te în oglindă și spune-ți că meriți să fii iubit și meriți să te iubești atâta vreme cât ești tu. Meriți un partener de viață fantastic, meriți o viață minunată. Cred că se întâmplă prea des să ne simțim vinovați și să ne faultăm singuri. Dar nu cred că are sens. Meriți, și merit și eu!


Comenteaza acest articol

Interviu cu Levi Poulter, antrenor de fitness și actor

by realitatea   2 min
0