Home > Agenda > Interviu exclusiv cu Havasi, cel mai rapid pianist al lumii

Interviu exclusiv cu Havasi, cel mai rapid pianist al lumii

Pregatirile pentru Symphonic Red Concert Show au intrat pe ultima suta de metri.  Havasi, cel mai rapid pianist al lumii a oferit un interviu in exclusivitate pentru cititoarele Tabu.

Cel mai rapid pianist al lumii va asteapta pe 15 noiembrie, ora 19.00 la Sala Palatului pentru a lua parte la un show grandios. Zeci de instrumentisti si solisti din Ungaria, India, Japonia si Romania, alaturi de un cor impresionant si alti 15 solisti din diferite colturi ale lumiivor urca pe scena alaturi de Havasi.

Interviu realizat de Lorena Lupu

Articole asemanatoare
Richard Clayderman la Sala Palatului
“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!
Jurassic Experience – in premiera la Sala Palatului!
Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

1 Response

  1. Jared

    Scuză-mă, dar dacă majoritatea suorpterilor eeşi eenchipuie că Chelsea o să se apere şi me2ine seară cu toată echipa, atunci majoritatea suorpterilor este stupidă.S-a apărat Chelsea cu toată echipa een 2008? S-a apărat Chelsea cu toată echipa een returul cu Napoli, ce2nd trebuia să ce2ştige? Chelsea s-a apărat een situaţia een care orice echipă cu un antrenor normal la cap şi cu jucători raţionali ar fi făcut-o: contra Barcelonei. Faptul că tu nu eşti capabil nici măcar acum să accepţi asta e o cu totul altă discuţie, dar aştept să numeşti o echipă care a avut o posesie decentă een faţa catalanilor een ultimele 3 ediţii, să zicem, ale UEFA Champions League. Sau een ultimele 2-3 sezoane per total, een toate competiţiile. Evident, een meciuri care contau.Acum nu zic că 100% Chelsea nu va adopta o tactică defensivă, dar mi se pare pur şi simplu nejustificat şi absurd să susţii că englezii vor săpa tranşee eentr-un meci pe care TREBUIE să-l ce2ştige, pentru că nu există retur, nu există varianta egalului, nu există altă modalitate. Poate se vor apăra. De fapt, ar fi şi normal ca Bayern să controleze jocul een condiţiile een care joacă acasă, practic. Dar Chelsea va eencerca să contraatace, măcar, să eeşi creeze ocazii pentru că nu există alternativă. Acum nu vreau să fiu răutăcios, dar părerea mea este că opinia asta total eronată cum că finala nu va fi spectaculoasă, interesantă sau atractivă, een general, se bazează exact pe frustrarea la fel de nejustificată pe care unii oameni eencă o trăiesc după ce o anume echipă a fost eliminată din competiţie.

Comenteaza acest articol

Interviu exclusiv cu Havasi, cel mai rapid pianist al lumii

by   <1 min
1