Tabu
lifestyle

INTERVIU IMAGINAR: David Beckham

TABU.RO: Salut David, ce faci?

DAVID BECKHAM: Binișor, mulțumesc. Tu?

T.RO: OK. Putem începe? La ce te-ai gândit pe drum încoace?

D.B.: La nimic. Am urcat în mașină și, deși abia plecasem de acasă, Victoria m-a sunat să îmi spună că îi e dor de mine. Mi-a spus asta cam douăzeci de minute. Suntem foarte atașați unul de celălalt. Trebuie să vorbim în continuu. Trebuie să ne spunem cât ne iubim pentru că altfel scânteia dispare. Așa spune ea. Mie personal îmi e frică de scântei de când eram mic și a luat foc fabrica de gheață și mai multe scântei au sărit pe casa noastra. Dar asta e o scânteie specială. E a mea și a Victoriei și nu incendiază altceva decât inimile noastre. O iubesc pe Victoria.

T.RO: Ești un tip romantic?

D.B.: Aș putea spune că da. Dar romantismul este destul de inaccesibil acum. Nu am timp să gătesc Coque au Vin și să o aștept pe Vicky (n.r. nevastă-sa) la lumina lumânării cu o muzică senzuală gen Shakira pe fundal. În schimb am timp să îi cumpăr o geantă Birkin în care îi pun un bilețel pe care scrie "Te iubesc. Soțiorul" ca să nu mă confunde cu altcineva.

T.RO: Te-ai gândit vreodată să o înșeli pe Victoria?

D.B.: Chiar te aștepți să îți răspund sincer la întrebarea asta? Nu, bineînțeles că nu m-am gândit. O iubesc doar pe ea și am ochi doar pentru ea. De asta și joc atât de prost când e ea în tribună. Pentru că nu mă uit la balon, ci la ea.

T.RO: Dacă ar fi să dăm timpul înapoi cu 13 ani și ar trebui să alegi între ea și fotbal ce ai alege?

D.B.: Cu siguranță fotbalul. Acum 13 ani abia o cunoșteam și era doar o tipă cu care… știi tu. Nici nu bănuiam că e o femeie atât de completă care să mă facă să mă îndrăgostesc de ea aproape nefiresc de tare. Da, fotbalul cu siguranță. Fotbalul îmi oferea perspective.

T.RO: Ai fost tot timpul mijlocaș. Ce înseamnă în opinia ta a fi mijlocaș? Ți-ai fi dorit vreodată să fi fost atacant, de exemplu?

D.B.: Pe terenul de fotbal sau în viața personală?

T.RO: Să începem cu viața personală…

D.B.: Mereu, voi jurnaliștii, sunteți puși pe șotii și vreți să știți amănunte din viața personală…

T.RO: Nu eu am adus vorba.

D.B.: Și eu sunt pus pe șotii:)). Deci eu și Victoria suntem destul de inventivi în dormitor și, din când în când, mai chemăm o fată sau un băiat ca să se ardă la scânteia noastră. Iar eu sunt mereu mijlocaș:)). Adică înțelegi ce vreau să spun.:))=)).

T.RO: Davide, ești bi, gen?

D.B.: Nu. Victoria e. Ea e mult mai deschisă la minte decât mine. Eu, fiind un fotbalist de succes, iar fotbalul e un sport bărbătesc, nu am cum să iau bisexualitatea ca pe opțiune reală. Eu fac tot ce îmi cer ea. Pentru că o iubesc pe Victoria. În ceea ce privește fotbalul, îmi place mijlocaș, alerg mai puțin.

T.RO: Ziceai că faci tot ce îți cere ea. Ce îți cere ea?

D.B.: Depinde în ce stare e. Dacă e nervoasă mă pune să îi recit "Tatăl nostru" până se calmează. Uneori durează și câte două ore. Dar o înțeleg pentru că o iubesc pe Victoria și e firesc să îți întorci fața spre Dumnezeu atunci când îți pierzi cumpătul. Atfel, mă pune să mă dezbrac și să dansez pe "Dirty Diana", să îl imit pe Stevie Wonder, să o privesc ore în șir ca să vedem cât de rezistent e machiajul, să îi fac masaj facial cu picioarele, să o sărut după ce adoarme. Victoria este foarte inventivă și creativă. De aceea o iubesc foarte mult.

T.RO: Ce vedete feminine ți se par sexy?

D.B.: Portia de Rossi, Anne Heche, Martina Navratilova, Cynthia Nixon… Sunt destul de multe.

T.RO: David, dar astea sunt toate lesbiene…

D.B.: Știu, Victoria mi-a spus că  ar fi cel mai bine să îmi placă femeile astea. Spre binele meu. Așa am și făcut.

T.RO: Ai deja 35 de ani, ce vrei să faci după ce nu vei mai juca fotbal?

D.B.: Vreau să îmi desfac o afacere. O florărie. Sau altceva liniștit unde să mă relaxez și să mă gândesc la tot ce vreau eu. Și ca să nu mă îngraș și să nu-mi pierd stilul, aș vrea să fie între magazinul Armani și o sală de fitness.

T.RO: Ți-a plăcut postura de model pentru Armani?

D.B.: Da, foarte mult. Îmi pune corpul în evidență. Nu înțeleg de ce l-au luat acum pe Ronaldo ăsta. De fapt înțeleg, of…

T.RO: Un mesaj pentru cititorii Tabu.ro?

D.B.: Pentru cine?

T.RO: Cititorii Tabu.ro. Site-ul pentru care lucrez.

D.B.: .ro??? ce e asta?

T.RO: România…

D.B.: Aaaaa, cool. Fiți ca Chivu, nu ca Mutu. Am înțeles că Mutu înseamnă mut(mute în engl.), Chivu ce înseamnă?

T.RO: Nimic.

D.B.: Hmmm, aș fi vrut să am și eu un nume care să însemne ceva, gen Hotter (mai fierbinte). David Hotter. Sună bine. Victoria even hotter (și mai fierbinte). Haha, ai înțeles gluma?

T.RO:
Da. Mulțumesc pentru interviu.

D.B.:
Și eu. Haha… David Hotter.

ARTICOLE SIMILARE

Raluca Olariu lupta cu gerul goala! Galerie foto cu Raluca Olariu

realitatea

Cine e ALICE, care-i face un copil lui HORIA BRENCIU

Noi detalii despre aventura din padure a RALUCAI MOIANU!

Fetita de care radeau toti s-a transformat intr-o regina a frumusetii!

ZMEURA DE AUR – Premiile Oscar pe dos! Twilight Saga, Adam Sandler, Rihanna!

Sinead O-™Conner, exclusiv pentru Tabu

realitatea

Scrie un comentariu