Home > Agenda > INTERVIU IMAGINAR: Lady GaGa

INTERVIU IMAGINAR: Lady GaGa

TABU.RO: Ce faci, GaGa?

LADY GAGA: Bine mulțumesc. Am puține emoții pentru că nu am mai vorbit niciodată cu un român până acum.

T.RO: Eu ce să mai zic? Nici eu n-am mai vorbit cu cineva îmbrăcat în tablă, deci se cam echilibrează situația.

L.G.: Știam că o să te iei de rochia mea, dar imi place tare mult. E făcută de un fierar portughez care a făcut o chestie asemănătoare pentru o iapă într-un film indian. Stilistul meu a văzut filmul în avion când mergeam la New Delhi. Eu m-am uitat la vreo două ore din "Pasărea Spin" și apoi am adormit. Hihihi. Așa, și el a văzut iapa și și-a notat numele filmului, iar când plecam de la New Delhi aveam deja numele fierarului.

T.RO: Fierarul auzise de tine?

L.G.: Nu știu. Niște băieți din New York mi-au luat măsurile, au făcut modelul și l-au trimis în Portugalia. Dar e posibil să mă cunoască pentru că sunt destul de celebră. Hihihi. Tu când ai auzit prima oară de mine?

T.RO.: Acum pui tu întrebări? Ok. Acum câțiva ani când am citit prima dată o știre despre tine în The Sun. Spunea ceva de genul Lady GaGa a ieșit în chiloți pe străzile Londrei. Habar n-aveam cine era Lady GaGa la vremea respectivă. Apoi s-au obișnuit cu tine în chiloți și n-am mai citit vreo știre despre asta. Nu ți-era rușine în chiloți la Londra?

L.G.: Am văzut femei goale pe stradă la Londra, deci eu CHIAR eram îmbrăcată. Eu sunt destul de timidă, să știi, dar acum chiar mă simt bine în pielea mea și în hainele mele, iar dacă oamenilor li se pare șocant că eu mă simt bine, nu au decât să comenteze.

T.RO: Părinții tăi ce părere au despre felul în care te îmbraci?

L.G.: Tata se ocupă internetul, deci a văzut multe lucruri la viața lui, iar mama mă adoră. Cred că știu mult mai bine decât mulți jurnaliști că sunt o artistă și că felul în care apar în public ține de imaginea mea. Nu pot să apar în public îmbrăcată ca o lăptăreasă, iar pe scenă să ies cu o rochie din creste de cocoș. Dar să știi că îmi plac blugii scurți. Am vreo trei perechi.

T.RO: Te așteptai să ai un succes atât de mare?

L.G.: Niciodată. Speram să vând câteva zeci de mii de albume și să pot cânta pe ceva mai mulți bani în cluburi. Nu mă așteptam la turnee în toată lumea. Orgoliul mă lasă, totuși, să mă bucur de faptul că sunt considerată un fenomen. Îmi place asta. Nu sunt genul de celebritate care să spună: "Vaaaaai, uite ce s-a scris despre mine! Oribil! Nu mai vreau, nu mai suport!". Dacă apar douazeci de știri despre mine care spun că am făcut sex în avion sau că am căzut din picioare sau că am făcut șpagatul în timp ce luam micul dejun, nu pot decât să mă bucur, chiar dacă sunt sau nu adevărate, pentru că așa sunt sigură că rămân cel puțin o săptămână în atenția publicului. Între timp, eu fac ceea ce îmi place. Compun muzică, cânt și primesc o grămadă de bani pentru asta.

T.RO.: E ceva ce nu-ți place la statutul de vedetă?

L.G.: Da. Faptul că nu mai pot face sex pe apucate. Sunt o persoană discretă. Dar nu cred că acum mă mai pot duce să agăț pe cineva și să merg cu el sau ea acasă fără ca în maxim 48 de ore să afle toată planeta. Nu cred că sunt mulți cei care nu s-ar lăuda că au făcut sex cu Lady GaGa. E păcat pentru că mie chiar îmi plăcea să fac asta înainte. Acum nu-ți imagina că făceam sex cu necunoscuți în fiecare seară. Mi se întâmpla cum i se întâmplă fiecărei femei singure.

T.RO:
Chiar îți plac și femeile? Sau, mă rog, sexul cu o femeie?

L.G.: Crezi că m-ar mai crede cineva acum dacă aș zice că nu? Da. Chiar îmi plac. Sunt o bisexuală autentică.

T.RO:
Ești bună la pat?

L.G.: Sunt superbă la pat. Dacă aș cânta la fel de bine pe cât de bine fac sex, aș fi o Callas a muzicii disco.

T.RO: Te-ai simțit atrasă de Beyonce în timp ce filmați Telephone?

L.G.: Nu poți să mă întrebi asta. Beyonce e o femeie foarte frumoasă. Are un corp frumos. E senzuală, are un fund minunat și o față angelică. În plus este extrem de talentată. Vocea ei e minunată, dar nu m-am gândit la ea ca la o eventuală partidă. Deși ea e o persoană extrem de sexuală.

T.RO: Sigur?

L.G.: 100%

T.RO: Conduci?

L.G.: Nu, Doamne Ferește! Și știi de ce? Pentru că pic des pe gânduri. Aș fi o șoferiță lamentabilă și aș provoca de fiecare dată un accident.

T.RO: Ai vreodată coșmaruri?

L.G.: Din fericire da!

T.RO: Poftim???

L.G.: Unele din piesele și clipurile mele sunt inspirate din coșmaruri. Alejandro e inspirat dintr-un coșmar. Se făcea că eram la propria înmormântare, dar cea moartă nu eram eu, ci un alter ego al meu, un fel de suflet pereche care face parte din tine într-un fel de combinație astrală și dublă personalitate în două trupuri diferite. Și în timpul procesiunii a început să plouă cu un fel de smoală mai lichidă, iar cei prezenți au început să se dezbrace și să facă sex prin cimitir. Iar în timp ce făceau sex, pe măsură ce se apropiau de orgasm, începeau să se descompună. Era o imagine foarte frumoasă. Practic, acest coșmar a sintetizat tot. Adică să ne simțim bine până în ultima clipă.

T.RO: E adevărat că ai primit un milion de dolari de la un fan care a vrut să apară în acest clip?

L.G.: Da. Oricine ar fi făcut la fel. Sunt bani făcuți ușor. E milionul câștigat cel mai ușor. De ce l-aș fi refuzat? Cu un milion, dacă ești cumpătat, poți trăi o viață întreagă.

T.RO: Cât crezi că o să trăiești?

L.G.: Mult, cel puțin 80 de ani.

T.RO: Și cum te vezi la 80 de ani?

L.G.: Angela Lansbury.

T.RO: Hahaha! Adică o să rezolvi crime și n-o să mai cânți?

L.G.: Ei, nu! O să cânt! Imaginează-ți ce coregrafii nebune o să fac pe cadrul mergător! Parcă și văd titlurile din ziare: "Lady GaGa și-a anulat concertul din Melbourne din cauza artritei!".

T.RO: Ai în cap vreun vers pentru cariera ta octogenară?

L.G.: Put your den den den denture on and dan dan dan dance on! (Pune-ți proteza dentară și dansează!) Hahahaha!

T.RO: Îți dorești copii?

L.G.:
Da, dar nu acum. Vreau să fiu lângă copii când cresc. În plus, deși ma cheamă Angelina, nu vreau să adopt. Vreau să fie copiii mei. Sper să găsesc și partenerul alături de care să îi cresc.

T.RO: Îmi faci cadou un milion de dolari?

L.G.: Bineînțeles.

T.RO: Ce știi despre România?

L.G.: Ce am citit înainte să mă văd cu tine. E o țară cu capitala la București.

T.RO: Ce vei face după acest interviu?

L.G.: Vreau să merg să mănânc o porție de paste creveți. Poși veni și tu și poți plăti tu pentru că acum ești milionar.

T.RO: OK, hai să mergem. Mulțumesc pentru interviu.

L.G.: Și eu.

Interviurile din această secțiune sunt fictive.

Articole asemanatoare
EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Oana Pellea
Interviu imaginar Amy Winehouse
Exclusiv TABU.RO: Interviu Lora
Interviu John Slattery

Loading...

Comenteaza acest articol

INTERVIU IMAGINAR: Lady GaGa

by realitatea   5 min
0