Tabu
Image default
lifestyle

INTERVIU IMAGINAR: Michael Jackson

TABU.RO: Ce faci Michael?

MICHAEL JACKSON:
Sunt bine. Chiar sunt în regulă. Sunt liniștit, nu mai am dureri, iar aici pot să arăt cum vreau eu fără nicio operație estetică. Sunt în Rai. Când am ajuns aici, toată lumea s-a bucurat că am venit. Pe mine m-a întremat foarte tare faptul că nu mai sunt printre pământeni. Mă simt mai uman acum decât m-am simțit vreodată și sper ca prezența mea aici să fie edificatoare pentru toată lumea care crede că am molestat copii.

T.RO: Cum este Raiul?

M.J.: E frumos. Seamănă cu New York-ul în mai. Toți copacii sunt mereu înfloriți. Străzile sunt moi și îți vine să te tăvălești pe ele. Oamenii sunt îmbrăcați doar în haute couture Dior, Chanel, Balenciaga și McQueen, care râde de fiecare dată când vede că în Rai colecțiile lui sunt mai apreciate decât pe Pământ. Copacii îți zâmbesc ori de câte ori treci pe lângă ei, florile fac plecăciuni și îți șoptesc mesaje încurajatoare de genul "aici totul este al tău și tu ești al tuturor". Lumea în Rai este pastel și nimeni nu are dioptrii, iar pe piept îți stă mereu aura lui Dumnezeu care îți dă o continuă senzație de scufundare într-o cadă în care apa are temperatura ideală pentru tine. Åži, preferata mea, atunci când te îmbrățișezi cu cineva devii o singură persoană.

T.RO: Unde stai în Rai?

M.J.: Fiecare muritor care ajunge aici primește repartizare de la Administrația Celestă, după consultări ambilaterale. Eu acum locuiesc la Foreverland care seamănă destul de tare cu Neverland, singura diferență fiind că aici nu există taxe.

T.RO: Cum vă distrați în Rai?

M.J.: Aici distracția este maximă în continuu. Nimeni nu are nicio apăsare. În fiecare dimineață, pe sectoare, se fac concursuri de sărituri pe nori pentru a ne păstra tonusul. Avem și televiziune prin cablu. Heaven TV, Angel Chanel, GodNews. Åži asta, ți-o spun deși nu ar trebui… există și LuciferTV, dar ăsta e cu plată și e foarte, dar foarte scump. Trebuie să scriem cam o mie de pagini de scriptură pe lună ca să-l avem și, prin urmare, doar Aristotel, Platon și Tolstoi îl au. Partea bună e că toată lumea merge la ei să se uite. Din fericire, au livinguri foarte mari. Treaba asta e interzisă, dar Heruvim Police nu prea își face treaba în privința asta, ceea ce e ok. Apoi, aici nu se prea lucrează, și în fiecare seară mergem la disco. Heaven 54 se numește și, o dată la 100 de ani, fiecare are dreptul să-și aleagă o piesă din playlist. De exemplu, printre cei care și-au ales aseară o melodie a fost Decebal al vostru. Åži-a ales, hahaha, Stayin’ Alive. E mort după Bee Gees.

T.RO: Cu ce mari celebrități te-ai întâlnit aici?

M.J.: Sunt vecin cu Marilyn Monroe care toată ziua plantează cactuși și sunătoare. Zici că e nebună, hihihi. Cu Elvis mă mai întâlnesc, așa ca între regi:). Cu Versace, care stă într-o garsonieră cu Lady Di. Nu știu ce e în capul lor. Cu John Lennon care stă într-o casă în formă de Yoko Ono și cu Freddie Mercury care e liderul organizației gay din Rai. Aștia și aici vor drepturi, chiar dacă au tot ce vor. Haha! Cu Cobain tot zic să mă văd, dar e mereu la pescuit de șalău angelic.

T.RO: Ce părere au oamenii de aici despre Lady GaGa?

M.J.: Foarte bună. O plac. Mulții dintre morții recenți sunt fani de-ai ei, dar părerea mea e că Beyonce are un succes mai mare în Rai.

T.RO: Ai cum să compui aici?

M.J.: Ooooo, da. Evident. Åži știi ce e fascinant? Tu stai și te gândești la piesă, versuri, ritm și când te hotărăști să închei sesiunea de compoziție, pac!, apare CD-ul.

T.RO: Ai concerte aici?

M.J.: Deocamdată nu. Trebuie să împlinești 20 de ani de deces pentru orice tip de reprezentație live.

T.RO: Care e piesa lor preferată de la tine?

M.J.: "Dirty Diana". Le plac chestiile, așa, ușor interzise. E o nebunie cu piesa asta aici, ceea ce mă bucură.

T.RO: Ai idee despre când va veni sfârșitul lumii?

M.J.: Nu există așa ceva. Deci nu vă temeți. 2012 va fi anul în care planeta va ieși din criză. S-a interpretat greșit calendarul maiaș. Treaba e că viața va deveni atât de frumoasă încât oamenii vor vrea să facă anii mai lungi. Atât.

T.RO: Cine a planificat atacurile de la 11 septembrie?

M.J.: Allah. E vărul lui Dumnezeu. Să știi că și Raiul e împărțit pe continente. Ei bine, în Asia Celestă se ajunsese la un deficit enorm de caucazieni și oameni de culoare, iar Allah, care a trăit mult la New York și iubește orașul ăla a zis "hai să aducem câteva mii de newyorkezii, că sunt cei mai cool, ca să împrospătăm locul". Omenirea a interpretat greșit, iar Bin Laden și-a asumat o treabă care nu îi aparține, dându-i o notă negativă.

T.RO: Cine l-a omorât pe Kennedy?

M.J.: Hai să fim serioși. Kennedy a murit anul trecut la o zi după mine, la Mangalia. Pe tipul asasinat în mașină, sosia lui, îl cheamă Happy Face și se ocupă de administrația închisorilor de îngeri care sunt pedepsiți când fac ceva aiurea, gen câștiguri imense la loterie, blah blah. Kennedy nu putea să spună că nu era el în mașină și s-a retras la Twin Peaks și mai apoi la Mangalia.

T.RO: Dormiți, visați în Rai?

M.J.: Deloc. Nu avem nevoie de asta. Ne facem injecții cu esență de cumulonimbus și nu avem nevoie de somn vreo jumătate de an. Dar, dacă vrei cu adevărat să dormi… poți. Eu nu am dormit deloc până acum.

T.RO: Mâncați?

M.J.: Absolut orice vrem noi. E ca în Star Trek. Te gândești ce ai vrea și apare pe masă.

T.RO: Puteți avea contact cu cei de pe Pământ?

M.J.: Da. O dată pe lună poți vorbi la telefon, 0722HEAVEN, cu cineva de pe Terra care nu face parte din familie. Cu o singură persoană tot timpul. Eu vorbesc cu Elton John căruia așa îi place să bârfească…, n-ai văzut așa ceva. Mereu îl face de caraulă pe George Michael și marijuana lui.

T.RO: Michael, de ce ai murit?

M.J.: Îmi venise timpul. Făcusem tot ce era de făcut. Aș mai fi trăit dacă nu mă apucam de organizat concertele "This Is It". Dacă făceam și asta, mi-aș fi depășit norma.

T.RO: Cum e Dumnezeu?

M.J.: Seamănă cu Madonna, doar că nu face coregrafii complicate, are o voce mult mai bună decât ea și are ochii verzi care te hipnotizează. E foarte drăguț. Toată lumea îl place aici.

T.RO: Isus?

M.J.: Foarte chill. Cel mai bun prieten al lui e Bob Marley. Au și o trupă reggae care se numește "Jesus, You’re Bob!" și se ocupă cu fluxul de relaxare.

T.RO: Tu cu cine te înțelegi cel mai bine?

M.J.: Cu Regina Mamă a Marii Britanii. Eu îi zic Brit, hehe! Jucăm pingpong în fiecare zi și facem goblenuri-portret cu toate persoanele cu grad nobiliar în funcție de data la care vor ajunge aici.

T.RO: Vei scoate vreun album în Rai?

M.J.: Dap. Lucrez deja la el. Va fi lansat de VirginMary Records undeva în primăvara lui 2011. Aici doar primăvara poți lansa albume.

T.RO: Ce părere au avut locuitorii Raiului despre "Patimile lui Isus" al lui Mel Gibson?

M.J.: A fost blockbuster aici. S-a făcut chiar și varianta 7D în care spectatorii se plimbau printre personaje și puteau să-i ponegrească pe nesuferiții ăia de romani.

T.RO: Un sfat pentru pământeni?

M.J.: Oamenii nu ar trebui să sufere pentru morți și să se bucure că i-au cunoscut.

ARTICOLE SIMILARE

Iata cum arata femeia ideala!

realitatea

Rozalb de Tușnadu Nou

realitatea

Uite cum arata fiica premierului Victor Ponta!

Geri Halliwell și Guy Ritchie împreună?

realitatea

Goale si insarcinate! JESSICA SIMPSON vs. Demi Moore

realitatea

Justin Timberlake nu știe dacă va mai face muzică vreodată

realitatea

Scrie un comentariu