Tabu
Image default
lifestyle

Interviu imaginar: Pamela Anderson

TABU.RO: Bună Pamela!

PAMELA ANDERSON: Bună Dexter! Ce faci? Așa mă bucur că te-ai hotărât să îmi iei interviu…

T.RO: Păi de ce te bucuri așa?

P.A.: Nu-mi pune întrebări grele te rog.:D

T.RO: Ok. Te-ai drogat vreodată?

P.A.: Bineînțeles. De multe ori.

T.RO: Åži care a fost cel mai tare trip pe care l-ai avut până acum?

P.A.: Hmmm.:D Se făcea că eram mormoancă. Sau mormonă? Cum se zice? Nu contează. Åži cum eram eu mormoancă așa, creșteam niște mistreți pe care îi adoram pentru că aveau niște ochi foarte luminoși așa, și calzi și eram foarte atașată de ei, îmbrăcată mereu în negru și cu bonețică din aia pe cap. Åži stăteam pe prispă cu mistrețele, căci erau doar femele… Unde eram?

T.RO: Stăteai pe prispă cu mistrețele…

P.A.: Nu nu nu. Eu stăteam pe prispă, iar mistrețele erau în curte și practicau un fel de pășunat. Åži era fabulos pentru că tot scoteau trufe de pe lângă gard și se jucau cu ele. Una lua trufa, o arunca spre cealaltă, cealaltă o prindea cu gura. Multe margarete roz pe acolo, era idilic. Soțul meu, mormonul, interpretat în această halucinație de Clint Eastwood, nu era acasă. Åži la un moment dat au sărit gardul un fel de Robin Hoodsi(a se citi Robin Huzi) și au încercat să sechestreze mistrețele. Eu eram foarte panicată și mi-am dus mâna la gură ca să țip discret, mormonic, iar în momentul acela, când am crezut că mistrețele sunt pierdute, ele s-au transformat în Spice Girls și i-au bătut pe ăia. Finalul a fost fericit.

T.RO: Sora mea, dar ce luasei?

P.A.: Un amestec de ketamină cu Xanax. Åži cred că de la Xanax s-a terminat cu bine. Fără Xanax le-ar fi omorât. Așa mă bucur că am luat Xanax.

T.RO: Dintre toți iubiții pe care i-ai avut care a fost cel mai bun la pat?

P.A.: Markus Schenkenberg. Mă epuiza efectiv și îi spuneam mereu să o lase mai moale. Dar el nu voia. Spunea că sunt un megaafrodisiac și mă sodomiza prin toate colțurile casei. Eram o epavă din cauza asta, dar nu aveam ce să fac. Îl iubeam și se pricea la sex. Dar în continuu.

T.RO: Ai vreun mare regret?

P.A.: Da. Că nu am acceptat rolul din The Hours. Inițial, eu trebuia să fiu Virginia Woolf, dar m-am retras pentru că aveam o problemă cu veverița.

T.RO: Cu ce??

P.A.: Cu veverița. Dale. A fost veverița copiilor și fix atunci rămăsese însărcinată, apoi a născut prin cezariană, trei pui, dar se simțea foarte rău. Trebuia să stea cineva cu ea, iar copiii dormeau foarte mult din cauza aburilor de alcool și fumului de marijuana din casă. Nicole Kidman s-a descurcat, totuși, ok. Dar eu aveam exercițiu. După ce am primit rolul, mergeam în fiecare dimineața la ocean și mă plimbam prin apă până la gât cu buzunarele pline de pietre. Era să mă și înec o dată. Am urlat și am dat din mâini, a venit un salvamar s-a uitat la mine și mi-a zis: "Ce glumă bună!" și a plecat. M-am salvat singură.

T.RO: Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai din timpul filmărilor la Baywatch?

P.A.: Când am filmat o scenă de salvare a unui grup de turiști și, undeva aproape, un copil era pe punctul de a se îneca pe bune, iar eu am înotat și l-am salvat și el mi-a spus că, de fapt, se prefăcuse ca să mă duc eu, bunăciunea întruchipată, ca să îl salvez. M-am simțit și zeiță a frumuseții, dar și a bunătații în acel moment.

T.RO: E adevărat că stai într-o rulotă?

P.A.: Nu. Oh, Dumnezeule! Cum să fie adevărat? Locuiesc în casa mea din Malibu Beach. E adevărat că am închiriat parterul ca să îmi mai reduc din cheltuieli, dar nu aș sta niciodată în rulotă.

T.RO: Cui ai închiriat?

P.A.: Lui Elton John. Îi e frică de apă și spune că se simte în siguranță alături de mine. Face mereu plajă gol în apropierea largului. Largului apei, acolo.

T.RO: Ce proiecte de viitor ai?

P.A.: Vreau să deschid Parcul Pamela Anderson. Tema de bază va fi o pereche de sâni. O să fie mai mult pentru adulți, dar sper ca lumea să aprecieze ideea și să vină să viziteze parcul.

T.RO: Ce știi despre România?

P.A.: Hmmm. E în Europa. Aaaaa, Nicoleta Luciu rules! Sincer. O ador. Rolul ei din Inimă de țigan a fost memorabil. Seamănă mult cu ceea ce voiam eu să fac în The Hours.

T.RO: Care e cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut în ultima vreme?

P.A.: L-am sunat pe Barack Obama și i-am spus că ar trebui să facă și el ca Sarkozy și că eu sunt cea mai indicată pentru poziția de primă doamnă. Dacă ar fi să mă iau după cum arată lucrurile, încă se mai gândește.

T.RO: Mulțumesc frumos.

P.A.: Mersi și eu. Pup.

ARTICOLE SIMILARE

Top 10 cei mai scunzi bărbați de la Hollywood

realitatea

Prezentatorii Oscar-urilor din 2010

realitatea

Noul clip Madonna – VIDEO

realitatea

Cornel Patrichi, atac verbal: “Mihai Petre este un tampit!”

Cum arată soţia actorului american Peter Dinklage, piticul din GAME OF THRONES

George Michael, cu iubitul pe un yacht – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu